troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 24 Haziran 2025 #1 Medya oynatıcı sol en alttaki fotoğraf nasıl büyütülür? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2025
Çözüm Recep Baltaş 24 Haziran 2025 MPC-HC ile yapabilirsin bunu. 9'a her bastığında görüntü büyüyor. Ctrl + 6 ve Ctrl + 8 ile de görüntü konumunu sağa ve yukarı taşırsan istediğin sonuca ulaşırsın.
MPC-HC ile yapabilirsin bunu. 9'a her bastığında görüntü büyüyor. Ctrl + 6 ve Ctrl + 8 ile de görüntü konumunu sağa ve yukarı taşırsan istediğin sonuca ulaşırsın.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.080 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.775 Yer İstanbul 24 Haziran 2025 #2 MPC-HC ile yapabilirsin bunu. 9'a her bastığında görüntü büyüyor. Ctrl + 6 ve Ctrl + 8 ile de görüntü konumunu sağa ve yukarı taşırsan istediğin sonuca ulaşırsın. Artı 0 Eksi Çözüm
MPC-HC ile yapabilirsin bunu. 9'a her bastığında görüntü büyüyor. Ctrl + 6 ve Ctrl + 8 ile de görüntü konumunu sağa ve yukarı taşırsan istediğin sonuca ulaşırsın.
KS KS troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 24 Haziran 2025 #3 Recep Baltaş dedi: MPC-HC ile yapabilirsin bunu. 9'a her bastığında görüntü büyüyor. CTRL + 6 ve CTRL + 8 ile de görüntü konumunu sağa ve yukarı taşırsan istediğin sonuca ulaşırsın. Genişletmek için tıkla... Yapamıyorum nasıl yapacağım? İndirdimde programı olmuyor. @Recep Baltaş Son düzenleme: 24 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: MPC-HC ile yapabilirsin bunu. 9'a her bastığında görüntü büyüyor. CTRL + 6 ve CTRL + 8 ile de görüntü konumunu sağa ve yukarı taşırsan istediğin sonuca ulaşırsın. Genişletmek için tıkla... Yapamıyorum nasıl yapacağım? İndirdimde programı olmuyor. @Recep Baltaş
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.080 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.775 Yer İstanbul 24 Haziran 2025 #4 troken dedi: Yapamıyorum nasıl yapacağım? İndirdimde programı olmuyor. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Bunu indir: K-Lite Codec Pack Mega 4 Mayıs 2024 Tüm ses ve video dosyalarınızı oynatmak için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar. Sonra da klavyedeki nümerik tuş takımlarını kullan. Bende oluyor: Artı 0 Eksi
troken dedi: Yapamıyorum nasıl yapacağım? İndirdimde programı olmuyor. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Bunu indir: K-Lite Codec Pack Mega 4 Mayıs 2024 Tüm ses ve video dosyalarınızı oynatmak için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar. Sonra da klavyedeki nümerik tuş takımlarını kullan. Bende oluyor:
KS KS troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 24 Haziran 2025 #5 Recep Baltaş dedi: Bunu indir: K-Lite Codec Pack Mega 4 Mayıs 2024 Tüm ses ve video dosyalarınızı oynatmak için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar. Sonra da klavyedeki nümerik tuş takımlarını kullan. Bende oluyor: Eki Görüntüle 157242 Genişletmek için tıkla... Tamamda hocam benim dosyalar bozuk ya dosya çözülemiyor diyor. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bunu indir: K-Lite Codec Pack Mega 4 Mayıs 2024 Tüm ses ve video dosyalarınızı oynatmak için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar. Sonra da klavyedeki nümerik tuş takımlarını kullan. Bende oluyor: Eki Görüntüle 157242 Genişletmek için tıkla... Tamamda hocam benim dosyalar bozuk ya dosya çözülemiyor diyor.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.080 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.775 Yer İstanbul 24 Haziran 2025 #6 Size dün diğer konunuzda dedik, kurtarma şansınız düşük ise yapacak bir şeyiniz yok. Sol alttaki görseli nasıl büyüttüm dediniz anlattık. Dosya bozuksa biz ne yapalım? Elli bin tane konu açınca dosyalar geri gelmiyor. Artı 0 Eksi
Size dün diğer konunuzda dedik, kurtarma şansınız düşük ise yapacak bir şeyiniz yok. Sol alttaki görseli nasıl büyüttüm dediniz anlattık. Dosya bozuksa biz ne yapalım? Elli bin tane konu açınca dosyalar geri gelmiyor.
KS KS troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 24 Haziran 2025 #7 Recep Baltaş dedi: Size dün diğer konunuzda dedik, kurtarma şansınız düşük ise yapacak bir şeyiniz yok. Sol alttaki görseli nasıl büyüttüm dediniz anlattık. Dosya bozuksa biz ne yapalım? Elli bin tane konu açınca dosyalar geri gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Büyütemiyorum işte Başka yolu yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Size dün diğer konunuzda dedik, kurtarma şansınız düşük ise yapacak bir şeyiniz yok. Sol alttaki görseli nasıl büyüttüm dediniz anlattık. Dosya bozuksa biz ne yapalım? Elli bin tane konu açınca dosyalar geri gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Büyütemiyorum işte Başka yolu yok mu?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.080 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.775 Yer İstanbul 25 Haziran 2025 #8 Açılmayan bir videoyu nasıl büyütmeyi planlıyorsunuz? Bu yöntem açılan videolarda sorunsuz çalışıyor. Artı 0 Eksi
Açılmayan bir videoyu nasıl büyütmeyi planlıyorsunuz? Bu yöntem açılan videolarda sorunsuz çalışıyor.