Meet the grahams

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1538
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 314
  • Etiketler Etiketler
    the

1538

Üstün
Makaleler
7
Şarkının derinliği ve soğukluğu derim. Sakin tonla, beatin de verdiği vibe ile korku verici bir diss.

Çıkması birkaç gün olmasına rağmen RapCaviar'da 10. sırada. İlk 10'da ise team Kendrick ve Drake'in dissleri...
Ayrıca #1'de yine Kendrick'in diss parçası "Not Like Us," Spotify'da 24 saatte en çok dinlenen rap olarak rekor kırdı. Camianın Turabisi Kendrick rekor üzerine rekor kırıyor.

Son düzenleme:
Bu rekor Killshot ile Eminem'deydi sonra sadece YouTube'da 6ix9ine copu elinden aldi.
Kendrick'in rekoru eline almasi bu sebepten daha da guzel. Kendrick sanirim YT'de de rekor kirdi, yanlissam duzeltin.

@Violett YT'da kırdı mı bilmiyorum da 69'ın dönüşü de çok iyiydi ama. Instada canlıda kırdığı rekoru da ondan bizim Acun aldı.

Canli yayin ne hakkinda ya da kimleydi de bu kadar izlendi?
Prime zamanlarında hapise düşmüştü, çıktıktan sonra canlı açtı, benle birlikte 6 milyon kişi falan izledi. Sonra ev hapsindeyken su klibi de evde çekti, sağlam comeback yapmisti:

"Your mad, im back, dont care, stay mad..."

Su sıralar fakirlere para yardımı yapiyor.

Valla kendisini oldum olasi sevemedim ama on yargi da kotu bir sey tabii. Pek tanimiyorum kendisini.

Killshot'in elinden rekoru alan sarkidir kendisi.
Ben de başlarda ısınamamıştım da, şöyle objektif bakınca döneminde birden yükselen balon Lil Pump yerine buna sarmıştım ben de. Öyle bir gırtlağı var ki; metalci olmak istese olur, rock yapmak istese yapar, bu konuda aşırı şanslı.
Bunu ya sesi fulleyip stüdyoda dinleyeceksin ya da otobanda bassları iyi olan bir arabada. Kulaklıkla delirmek için de iyi müzikleri var.

Kural 1: Kaybedeceğin işe girişme.

Acele etmeden sakince diss atıyor adam. Drake ise o an aklına ne geliyorsa söylüyor sanki. Hele son attığın diss ninni gibi.

Son düzenleme:
Kural 1: Kaybedeceğin işe girişme.

Acele etmeden sakince diss atıyor adam. Drake ise o an aklına ne geliyorsa söylüyor sanki. Hele son attığın diss ninni gibi.
Her detay için ayrı paragraf yazıp hakkını veriyor gerçekten. Sanki Drake'i sandalyeye iple bağlayıp ağzını kapatmış, önünde sayıklıyor gibi bir hissiyat veriyor dinlerken. Tek ben mi böyle hissediyorum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…