deniz745

Uzman
Ben yaklaşık 1-2 yıldır korku filmi izlemiyorum. Belki 3'tür, oyununa da pek yanaşmadım. Bu film başladığında gerçek olaylardan alınmıştır yazdı. Ben de ona göre izledim, hani olay gerçek ama onu canlandırmışlar, araya da gerçek kasetler sıkıştırmışlar vs. gibi.

açıkçası Megan'ın 10 yaşında yaşadığı t*cavüzü ballandıra ballandıra anlatması kanımı dondurdu, ayrıca son sahnelerde Megan'ın bağlandığı aparatın bir anda karşıma çıkması da korkunçtu. Kafasını koparıp bir mekanizmaya bağlamış sandım. Dediğim gibi olayı tamamen gerçek sanıyordum ve beni korkutan şey o fotoğrafın gerçek olduğunu düşünmemdi. Açıkçası film işini yaptı; film boyu stresliydim, bence güzel yansıtmışlar ama IMDb puanı düşük. Nedeni ne sizce? Ben bayağıdır izlemediğim için mi güzel geldi bilmiyorum. Uzun zaman et yemeseniz ve sonra en kötü eti yeseniz bile güzel gelir aslında, bilemedim. Yani son 22 dakika da fena değildi, rol çok iyi oynanmış. Adamın tam bir psikopat gibi davranması beni etkileyen şey. Tabii olayların tamamen gerçek ve bu doğrultuda ilerlediğini düşünmemle birleşince iş patlıyor. Adam kıza su atıyor, küfrediyor, t*cavüz ediyor. En son "varile gir ailene götüreyim çünkü nerede yaşadığımı bilmeni istemiyorum" diye varildeki cesedi göstermesi de ürpertti tabii. Ve bence kızın ailesiyle kavgası falan çok gerçekçiydi, birebir yaşayan biri olarak kızın psikolojisini, adamı neden anlatmadığını vs birebir anladım. Oyunculuklara çok dikkat edemedim ama bence okeydi.

Film boyu gözümü kırpmadım diyebilirim, aranızda bu filmi izlemiş olan var ise ve özellikle korku filmlerini az çok izleyen biri iseniz kötü yönlerini söyler misiniz? Ben olayın tamamen gerçek olduğunu düşündüğümden kötü yönlerini göremedim.

Son düzenleme:
Filmi izledim, kötü bir film çünkü. Zevki kötü olan beğenir. Çoğunluk zaten IMDb ile göstermiş kalitesini filmin.