Membran klavye hâlâ kullanılır mı?

Sevgili forum sakinleri, bugün size membran klavyenin hala kullanılabileceğini soracağım:

Şu an 3 yıl önce aldığım ucuz yollu mavi Switch klavyem var. Zamanla ışıklarının bozulması ve özellikle geceleri çok gürültü yapması sebebiyle klavye değişmeye karar verdim. Öncelikle red switch klavye almayı düşünüyordum. Ancak Logitech G213 modelinin fiyatı fazlasıyla makul geldi. Ara sıra League of Legends, Counter-Strike 2 ve PUBG falan oynuyorum. Sizce G213 modeli yeterli midir?

İşini gören ofis klavyesi bile kullanır hocam yani çok da takılmamak lazım. Kaliteli olsun ufaktan da iyi bi' hissiyatı olsun yeter. Söylediğiniz klavye de gayet iyidir.

Birisinde içinde yay olan Switch'e basıyorsun diğerinde içi boş kauçuğa.
İşlev olarak bir fark olmadığı için herkes mekanik klavye kullanmak zorunda değil. Mekanik klavye zorunluluk değil zevktir, histir. Dolayısıyla kendinizi mekanik klavyeye geçeyim diye şartlamanıza gerek yok.

Şu an Aula F75 hala vergiyle 1000 küsür civarlarına satılıyorsa G213'ün yüzüne bile bakma. Konusu açılmıştır forumda. Bir inceleyin sıcak fırsatlar kategorisini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ömür olarak çok daha iyi mekanikler, ayrıca tepkime süreleri bir okadar kötü membranların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…