Çözüldü MEMORY_MANAGEMENT hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Astronotarda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 646
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bir CDI ekran görüntüsü paylaşır mısın?

Ya sorunu anladım galiba, benim %20 sağlığı kalmış bir HDD vardı o PC'yi mahvediyormuş...

Ya sorunu anladım galiba, benim %20 sağlığı kalmış bir HDD vardı o PC'yi mahvediyormuş...

Dediğim gibi disk kaynaklı olabilir her MEMORY_MANAGEMENT hatasını belleklere yormak hata olur. BIOS'unuz güncel değilse güncelleyin ve fiziksel olarak diskin bağlantısını koparın.

Dediğim gibi disk kaynaklı olabilir her MEMORY_MANAGEMENT hatasını belleklere yormak hata olur. BIOS'unuz güncel değilse güncelleyin ve fiziksel olarak diskin bağlantısını koparın.
BIOS güncel, diski az önce son kez CDI infosu almak için taktım. Bir daha kullanamam zaten herhalde.

HD Tune kurup Health kısmından ekran görüntüsü paylaşabilirsin.

Açılmıyor program Register deyip duruyor açamadım onu.

Başka bir konu açın ama sorunun diski söktüğünüzde çözüldüğünden emin olunca çözümü işaretleyin.
Tamamdır teşekkür ederim, 1-2 gün test edip çözüldüğünde emin olurum.

@Recep Baltaş sorunum çözüldü, ilk kez 1 gün boyu mavi ekran almadım. Diski sökmeden önce yaptığım her şeyi yaptım. Sorun çıkmadı. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…