Rehber MemReduct - Ram Kullanımını Sıfırlayan Mucizevi Program

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaantoker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
MemReduct, bilgisayarınızın RAM kullanımını optimize eden ve gereksiz programları kapatma yeteneği olan etkili bir araçtır. Özellikle oyun oynarken düşük FPS değerleriyle karşılaşıyorsanız, bu programı kullanarak performansınızda %20 oranında bir artış gözlemleyebilirsiniz. Ayrıca, web tarayıcınızda aynı anda çok sayıda sekme açıkken bile MemReduct sayesinde RAM kullanımı minimum seviyede tutulur, çoğu zaman tek bir sekme açıkmış gibi performans alabilirsiniz.

Kurulum için basit herkesin bildiği yolları takip ediyoruz.

1-) Buradan tıklayarak son sürümü kendimize uygun olarak indiriyoruz. (Keşke forumdaki "İndir" kısmına eklense)

2-) Yükleme işlemi sonrasında yönetici olarak çalıştırıyoruz ve "Belleği Temizle" butonuna bir kere tıklıyoruz:

3-) Yukarıda bulunan "Dosya" ya bastıktan sonra "Ayarlar" kısmına geliyoruz ve oradan da "Bellek Temizleme" kısmına gelip aşağıdaki ayarları kendimize göre yapıyoruz (Aşağıdaki görsel kendi güncel kullandığım ayarlardır.):

4-) İsteğe göre "Genel" kısmından bu ayarları da yapabilirsiniz ben kullanmıyorum:

5-) Son olarak "Tepsi" kısmındaki "Balon uyarıları" kısmını kapatın ki bildirim yağmuruna tutulmayın:

Program ayarladığınız değerlere ulaştıkça kendisi temizleme işlemi yapacaktır, isterseniz siz de el ile yapabilirsiniz 2.adımda gösterdiğim gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda ki FPS konusunda bir artış sağlayacaksa denemek lazım.

Yıllardır şu uygulama pc yi uçuracak-kaçıracak denilen her şey "fos" çıkmıştır. o yüzden 32gb ram bence fazlasıyla yeter şu an

Ekstra RAM takmadan fazla mucize beklemeyin arkadaşlar. Yine de hiç yoktan iyidir.

Bu programı pek önermiyorum. Neleri kapattığı belli olmayan, güya RAM kullanımını azaltan bir program. Tabii yerseniz!

Bu programı pek önermiyorum. Neleri kapattığı belli olmayan, güya RAM kullanımını azaltan bir program. Tabii yerseniz!
Önbelleği temizliyor. Bir süre sonra yine şişecek, yine RAM'i temizleteceksiniz. HDD ile kullanıldığında Windows hizmetlerini tekrar başlattığı için anlık bir takılma oluyor o yüzden kullanılacaksa bile SSD ile kullanılmalı.

Fakat birkaç dakika sonra tekrar artıyor...

Windows kendi ayarlıyor RAM'i zaten. Önermem böyle programları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…