Memur olsaydınız hangi şehri seçerdiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ornitorenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 499
Pahalı mı şehir ortalama kira fiyatları ne hocam.
Hocam ilçesine göre çok değişiyor. İnsanlar Kocaeli'yi Gebze/Çayırova falan zannediyor da. Oraların Kocaeli'yle alakası yok. Kira fiyatlarına bakarsak, ben Gölcük'te yaşıyorum. 3+1 Evler 12-13'ten başlıyor. Ne kadar çıkabilirsen. Ancak evlerin konumu fiyatı çok oynatıyor. Mesela benim oturduğum mahallede oturmak için(aynı zamanda en elit mahalle) 20-25 vermeniz lazım en az. Ancak işin güzeli şehirde çok içte olmadıkça çoğı evde manzara var. Benim evde hem deniz hem dağ manzarası var. Önceki evim de böyleydi. Direkt doğanın içinde. Süper bir şehir gerçekten.

Afyonkarahisar… Hayranım bu şehre.
Hocam sucuğu süper. 2. sınıf sucuk diyorlar. En iyisi o. Kelle etinden yapıyorlar onu. 1. Sınıf dedikleri normal sucuk. Ancak onun tadı bile bayağı farklı. Daha bir güzel.

Memurluk içinse bence:
  • Konya
  • Edirne
  • Tekirdağ
  • Kıyı şehirler ( Balıkesir, Çanakkale, Muğla, Aydın vs) İzmir hariç
  • Bursa
  • Kocaeli
  • Eskişehir
  • Samsun

Memur olarak atansam valla şu şehirlerden birini seçerim. Bir de sedan arabamı seçerim. Of mis gibi hayat.

Afyonkarahisar. Gereksiz nefret alan bir yer belediye değişimden sonra baya güzel bir şehir oldu.

Afyonkarahisar. Gereksiz nefret alan bir yer belediye değişimden sonra bayağı güzel bir şehir oldu.

Çok soğuktur orası da ya. Denize kıyısı da yok. Yalova veya Balıkesir gibi yerler daha çekici geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…