Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.766 Çözümler 9 Beğeniler 2.697 Yer KKTC | Gazimağusa Dün 20:34 #1 Bu oyundan kimse çıkaramaz beni...
GodOfWar Deneyimli Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 950 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 863 Yer İstanbul Dün 20:40 #2 10 saati anca devirdim oyunda. Oyun şu an fena sarıyor. Ama haliyle kredi kasmak vs. biraz uğraştırıyor. Ama onun dışında çok keyifli.
10 saati anca devirdim oyunda. Oyun şu an fena sarıyor. Ama haliyle kredi kasmak vs. biraz uğraştırıyor. Ama onun dışında çok keyifli.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.766 Çözümler 9 Beğeniler 2.697 Yer KKTC | Gazimağusa Dün 20:41 #3 GodOfWar dedi: 10 saati anca devirdim oyunda. Oyun şu an fena sarıyor. Ama haliyle kredi kasmak vs. biraz uğraştırıyor. Ama onun dışında çok keyifli. Genişletmek için tıkla... Çok da umurumda değil kredi falan kasmak ya, sadece girip geziyorum etrafta, her yer potansiyel fotoğraf zaten.
GodOfWar dedi: 10 saati anca devirdim oyunda. Oyun şu an fena sarıyor. Ama haliyle kredi kasmak vs. biraz uğraştırıyor. Ama onun dışında çok keyifli. Genişletmek için tıkla... Çok da umurumda değil kredi falan kasmak ya, sadece girip geziyorum etrafta, her yer potansiyel fotoğraf zaten.
Margot Robbie Uzman Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 44 Beğeniler 3 Dün 20:43 #4 GodOfWar dedi: 10 saati anca devirdim oyunda. Oyun şu an fena sarıyor. Ama haliyle kredi kasmak vs. biraz uğraştırıyor. Ama onun dışında çok keyifli. Genişletmek için tıkla... Kredi kasmaya uğraşma. Arkana yaslan ve oyunun tadını çıkar. Para çok kolay geliyor.
GodOfWar dedi: 10 saati anca devirdim oyunda. Oyun şu an fena sarıyor. Ama haliyle kredi kasmak vs. biraz uğraştırıyor. Ama onun dışında çok keyifli. Genişletmek için tıkla... Kredi kasmaya uğraşma. Arkana yaslan ve oyunun tadını çıkar. Para çok kolay geliyor.
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.343 Çözümler 3 Beğeniler 1.448 Dün 20:53 #5 Ethem Efe dedi: Bu oyundan kimse çıkaramaz beni... Eki Görüntüle 255543 Genişletmek için tıkla... Bizde bu araba var da kilometre yapmasın diye garajda yatıriyoruz.
Ethem Efe dedi: Bu oyundan kimse çıkaramaz beni... Eki Görüntüle 255543 Genişletmek için tıkla... Bizde bu araba var da kilometre yapmasın diye garajda yatıriyoruz.