Makaleler
12
Yer
Antalya
Ürünün şu ana kadarki en ucuz satış fiyatı. Ürünü kullanmadığım için kalitesini bilemem ancak Mercusys bilindik bir marka. Bu fiyata Çin'den markasız dongle bile alamıyorsunuz. İhtiyacı olan için güzel bir fırsat. Amazon Prime'ınız yoksa ücretsiz kargo için 300 TL sepet gerekiyor yoksa 49 TL kargo ücreti var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün şu ana kadarki en ucuz satış fiyatı. Ürünü kullanmadığım için kalitesini bilemem ancak mercusys bilindik bir marka. Bu fiyata Çin'den markasız dongle bile alamıyorsunuz. İhtiyacı olan için güzel bir fırsat. Amazon Prime'ınız yoksa ücretsiz kargo için 300 TL sepet gerekiyor yoksa 49 TL kargo ücreti var.

Anakart bozma garantili eski anakartta kullanınca bozuldu.

Tam bir ay önce 195TL'ye satın almıştım, sorunsuz çalışıyor ancak araya herhangi bir vücut uzvu girince ya da herhangi bir engel girince bağlantıda istikrarsızlıklar oluşabiliyor. Bir antenli Bluetooth performansı beklemek yanlış olur ancak bu fiyata bedava denebilir.

Tam bir ay önce 195TL'ye satın almıştım, sorunsuz çalışıyor ancak araya herhangi bir vücut uzvu girince ya da herhangi bir engel girince bağlantıda istikrarsızlıklar oluşabiliyor. Bir antenli Bluetooth performansı beklemek yanlış olur ancak bu fiyata bedava denebilir.
Herhangi bir sürücü yüklemek gerekiyor mu yoksa tak çalıştır mı? Ugreen'in bir modelini kullanıyorum ve tak çalıştır olmaması uğraştırıyor bazen.

Herhangi bir sürücü yüklemek gerekiyor mu yoksa tak çalıştır mı? Ugreen'in bir modelini kullanıyorum ve tak çalıştır olmaması uğraştırıyor bazen.

Windows 11 24H2 kullanıyorum ve herhangi bir sürücü yüklemem gerekmedi, tak çalıştır şekilde çalıştı ancak ben yine de sitesinden güncel sürücüsünü yükledim.