BirForumcuKişi

Üstün
Son düzenleyen: Moderatör:
VDK guzel fakat soru bankasi baslangic seviyesindeki biri icin zorlar. O yuzden soru bankasini 2. veya 3. kitap olarak cozebilirsiniz.

Son düzenleme:
Vdk guzel fakat soru bankasi baslangic seviyesindeki biri icin zorlar. O yuzden soru bankasini 2. veya 3. kitap olarak cozebilirsiniz.

Katılıyorum ben de sipariş verdim daha başlamadım okula nasıl yürüteceğim bakalım ilk kaynak olarak sonuç ondan sonra 345 basit soruları ondan sonra matematiğin ilacı son olarak da 345'in son testlerini çözeceğim aldım bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTuber kitaplarını pek tavsiye etmem çünkü çoğunluğunun derdi para kazanmak olduğu için kitaplarını öylesine hazırlıyor.

Soru bankası 2024'e göre çok daha iyi, konu anlatım kitabı ise çıkmış sorularla güçlendirilmiş ama pek de iyi değil.
Soru bankasını Kolay-Orta hattaki arkadaşlar çözebilir, üstüne 345+Orijinal veya 345+3D yapılarak temel sağlamlaştırması yapılabilir.

Bu arada eklemeyi unutmuşum; İndirimlerden faydalanacak arkadaşlara Barış Yayınları'na ait tüm kitapları (Hepsi sağlam kitaplardır, 3D'nin üstü zorlukta.), Eyüp Abi'nin TYT-AYT Geometri ve AYT soru bankasını, Barış Hoca'nın kamp seti(TYT Soru bankasının soruları çok iyi, ekstra kaynak ihtiyacı kalmaz gibi.),Kenan Kara'nın kampını ve ESŞ denemelerini öneririm.

Son düzenleme: