MESEM'e gidilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Remus Lupin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 189
  • Etiketler Etiketler
    mesem

Remus Lupin

Uzman
Makaleler
1
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Merhaba,
MESEM’de bilişim ya da yazılım bölümüne gitmek istiyorum. Aslında birkaç hafta önce MESEM’in varlığını bilmiyordum; okuldaki fen öğretmeni anlattı, bayağı da övdü hem iş öğreniyorsunuz hem para kazanıyorsunuz diye. Benim de ilgimi çekti. Ama birkaç sorum olacak: Yaz tatili hakkımı kullanabilir miyim? Nasıl kayıt olurum? 8 saatten fazla çalıştıran bazı yerler var mış, doğru mu? Ve bazı arkadaşlar kölelik falan diyordu, doğru mudur?

Son düzenleme:
Kölelik kısmı hakkinda yorum yapmak istiyorum. Bu ulkede köle olmadan efendi olunmuyor. Burada herkes ilk işinde ezilmistir, kölelikte yapmistir. Ben ilk stajimı beles yaptiydim para vermiyordu yol parasi dahi, mecbur calistiydik. Şu anki sartlarda olmamasi gerek ama Türkiye'de yasadigini unutma. Bence daha farkli bolumlere yonel elektrik gibi. Yazilim konusunu universiteye giderken halledersin buyuk ihtimal fikrin degisecektir zaten para kazanmaya baslayinca.

Aslında evet elektrik daha iyi olabilir. Çünkü babamın o alanda çok fazla tanıdığı var.

Ustana bağlı merhametli usta gelirse çok iyi köpek gibi çalıştıran ustalarda var.

Aslında evet elektrik daha iyi olabilir. Çünkü babamın o alanda çok fazla tanıdığı var.
O halde Elektirik konusunda yap o ogretmeninide takma kafaya acik soyluyorum bir halttan haberi yok pamuklarin ustunde yetistirilmis. Elektrikci kalfası falan olsa 3 yila cok guzel para kazanirsin tanidikalrin oldugu icin issiz kalmassin. Elektirikci olsaydim zamaninda keske. Kamu ilanlarina gir bak her ilanda neredeyse elektirikci aliyorlar ve puanlari 60 seviyesinde. Cunku herkes memur gibi veya daha cok para kazaniyor memur olayim gibi bir dertleri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…