Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Bizim ligdeki takozlar bacağını eline verir Messi'nin iki maçta.
Barış yerine Messi mi@Milas, öyle bir şey gerçekse zaten Barış Alper ve Icardi'yi yollar, Messi'yi alırsın. Icardi zaten çok çok 2 sene daha oynar GS'de, 2 sene bile olmaz belkiYalnız Messi gözümüzde o kadar erişilemez bir şey olmuş ki, Messi'nin ağzından "geleceğim" duysak bile inanmayız gibi.
SF26
Üstün
Messi'nin form tutmasına gerek mi var? Niye kasaplar ligine gelip bir yerinden olsun?Ben ilkokuldayken birisi Messi veya Ronaldo 3 büyüklerden birine gelecek diye iddia atında dalga geçerlerdi, şimdi gerçek olacak herhalde.
Hem Messi'ci hem Galatasaray'lı birisi olarak o kadar çok istiyorum ki şu olayın gerçekleşmesini.
Ayrıca Galatasaray Osimhen'e 75 milyon vermiş bir kulüp. Messi'ye neden ayda 10 milyon veremesin? 4 ay zaten sadece. Yani ben Messi'nin yerinde olsam Amerika'da değeri olmayan ligde oynayacağıma Galatasaray ile şampiyonlar liginde oynardım.
MLS ile Süper ligin değeri neredeyse aynı, MLS ligini de Amerika’nın ligi diye gözünüzde çok büyütmeyin bence.Messi'nin form tutmasına gerek mi var? Niye kasaplar ligine gelip bir yerinden olsun?
SF26
Üstün
Benim takıldığım mesele bizim ligin baltazarlarının Messi'nin ayağını eline verip uğurlayacak kadar kötü olmaları.MLS ile Süper ligin değeri neredeyse aynı, MLS ligini de Amerika’nın ligi diye gözünüzde çok büyütmeyin bence.
Ayrıca MLS'in en iyi 2 takımını şu an bizim lige koyarsan kafa kafaya götürür ligi. Bizim kadar dengesiz bir lig.