General5306
Uzman
Meta Quest 3 alınır mı? Ve aldıktan sonra hangi aksesuarları almak lazım? Çoğu kişi kafa bandından şikayetçi olmuş, değiştirmişler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Meta Quest 3 alınır mı? Ve aldıktan sonra hangi aksesuarları almak lazım? Çoğu kişi kafa bandından şikayetçi olmuş, değiştirmişler.
www.kiwidesign.com
Bir süre Quest 2 kullandım ve inanılmaz eğlenceli bir alet kesinlikle. Ancak bir takım donanım sorunlarından dolayı satmak durumunda kaldım. Quest 3 2'nin üzerine oldukça fazla özellik ekliyor ve gerçekten çok iyi bir cihaz. Ekstra kafa bandı olarak bunu alabilirsiniz.
![]()
K4 Flex Comfort Elite Head Strap for Meta Quest 3/3S
Upgrade your Meta Quest 3/3S comfort with the KIWI design K4 Flex Head Strap. Its wide, adaptive rear support and soft foam padding reduce pressure points for a more balanced fit. The flat-back design lets you lie down comfortably without the usual “headset bump.” Flexible elastic bands create a...www.kiwidesign.com
Alınır ama bence beklemek lazım yeni ürün gelebilir.
Ne gibi sorunlar yaşadınız bende de var aynısından modifiyeli.
Çok fazla stutter, bağlantı kopması ve kötü doku kalitesi sorunu yaşıyordum oyunlarda, link kablosu veya VD denememe rağmen işe yaramadı çoğu. En sonunda pes ettim.