General5306

Uzman
Yer
Ankara - Rize
Meta Quest 3 alınır mı? Ve aldıktan sonra hangi aksesuarları almak lazım? Çoğu kişi kafa bandından şikayetçi olmuş, değiştirmişler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Meta Quest 3 alınır mı? Ve aldıktan sonra hangi aksesuarları almak lazım? Çoğu kişi kafa bandından şikayetçi olmuş, değiştirmişler.

Bir süre Quest 2 kullandım ve inanılmaz eğlenceli bir alet kesinlikle. Ancak bir takım donanım sorunlarından dolayı satmak durumunda kaldım. Quest 3 2'nin üzerine oldukça fazla özellik ekliyor ve gerçekten çok iyi bir cihaz. Ekstra kafa bandı olarak bunu alabilirsiniz.

Alınır ama bence beklemek lazım yeni ürün gelebilir.

Bir süre Quest 2 kullandım ve inanılmaz eğlenceli bir alet kesinlikle. Ancak bir takım donanım sorunlarından dolayı satmak durumunda kaldım. Quest 3 2'nin üzerine oldukça fazla özellik ekliyor ve gerçekten çok iyi bir cihaz. Ekstra kafa bandı olarak bunu alabilirsiniz.

Ne gibi sorunlar yaşadınız bende de var aynısından modifiyeli.

Alınır ama bence beklemek lazım yeni ürün gelebilir.

Ne gibi sorunlar yaşadınız bende de var aynısından modifiyeli.

Çok fazla stutter, bağlantı kopması ve kötü doku kalitesi sorunu yaşıyordum oyunlarda, link kablosu veya VD denememe rağmen işe yaramadı çoğu. En sonunda pes ettim.

Çok fazla stutter, bağlantı kopması ve kötü doku kalitesi sorunu yaşıyordum oyunlarda, link kablosu veya VD denememe rağmen işe yaramadı çoğu. En sonunda pes ettim.

Bende hiç olmadı Wi-Fi 6 ile de bağlanıyorum modemden alıyor sıkıntı yaşamadım. Uzun zaman sonra 8K 180 derecelik videolar izlerken atmaya başlamıştı. Sonrasında PTM termal pad kullandım performansı arttı. Sorun da çözüldü. Bir tek batarya yok nereden bulunur bilmiyorum. Bayağı gidici gibi.

Quest 3 kullanıcısıyım. Bence müthiş bir cihaz. Tabi öyle çok sık kullandığım bir cihaz değil. Ben sadece Half Life Alyx için almıştım. İyi ki de almışım. Ama sonra sıkıldığım ve artık oynamadığım için satmaya karar vermiştim. Bir süredir ilandaydı. Alıcı da baya çıktı. Ama sonra kıyamayıp satmaktan vazgeçtim. Artık çok oynamasam da sattığımda üzüleceğim bir cihaz olduğunu anladım. Bence alınıp denenmeli. Sıkılırım dersen sonra yine satarsın.

Kafa bandı konusuna gelecek olursak evet kesinlikle ayrı bir kafa bandıyla çok daha konforlu bir sonuç alınabilir. Yukarıda önerilen kafa bandını alabilirsiniz. Bir de kendi şarjı çok çabuk bitiyor. Bir powerbank ile birlikte kullanılmasını tavsiye ederim.