Metallica fotoğrafları v1

Ucube bir metal grubunda zorla örümcek yedirilen gitarist olmayı çok isterdim. Sabahtan akşama kadar içmeyi falan.

İlk 4 albümü mükemmel olsa bile sonraki albümleri iyi olmaya bile yaklaşamadı.
Katılmıyorum, bu tamamen kişisel zevke bağlı bir yorum. Metallica ve Load da gayet iyi albümler, Reload da kötü denilecek bir albüm değil bence. Grubun daha fazla kişinin zevkine hitap etmesini sağlayan daha farklı türlere sahip albümler oldular.

Death Magnetic de St. Anger faciasından sonra dinlenebilir seviyede bir albümdü diye düşünüyorum.

Dediğiniz gibi kişisel zevke bağlı bir yorum. İlk 4 albümün fanıyım kıyafetlerine kadar aldım ama öbür albümler hiç saramadı beni. Black albüm ve Load bence ortalama albümler ama öbürleri rezalet bence. Keşke Metallica thrash metali bırakmasaydı.

Ucube bir metal grubunda zorla örümcek yedirilen gitarist olmayı çok isterdim. Sabahtan akşama kadar içmeyi falan.
Ucube demiyelim. Öznel bir ifade.
Tarihin gördüğüm en abartılan gruplarından birisi. İlk 4 albümü mükemmel olsa bile sonraki albümleri iyi olmaya bile yaklaşamadı. Fotoğraflarda güzel olmuş eline sağlık.
Rica ederim. Albümleri hakkında bir yorum yapamam çünkü daha çoğu albüme bakmadım.
İndirdim bunu sağol.

Kill'em All thrash metal için iyi bir çıkış albümüydü ama vokal konusunda başarısızdı, Hetfield sonraki albümlerinde çok daha iyi hale geldi bu konuda. Ride the Lightning albümünde çok daha iyiydi vokaller, ilk albümdeki eksiği kapatıp thrash için mükemmele yakın albümlerden birini çıkardılar.

Heavy metal tarafına kaydıkları "Metallica" albümü ise bu grubun kitlesinin çok daha fazla genişlemesini sağlayan albüm oldu. Ben de heavy türünü thrash'ten daha fazla sevdiğim için bu albüm daha fazla sayıda favorilerime giren şarkıya sahip. Heavy metal geçişini ilk denemede çok iyi yapmaları benim için en az Ride the Lightning albümü kadar özel hale getiriyor bu albümü.

Son düzenleme:
Cliff Burton ölmeseydi Metallica nasıl bir grup olurdu diye sürekli hayıflanıyorum. Dave Mustaine'i de unutmayalım. Gırtlak kanseri ile mücadele etmesine rağmen müzik aşkından asla vazgeçmiyor adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…