Metallica tarihinin en büyük gecesi: New Mexico Orgulla, Pasión, y Gloria (30 Kasım 2009)

Devrimci Kedi

Üstün
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü/İstanbul

Çoğu Metallica hayranının bildiği bir konserdir, New Mexico Orgulla, Pasión, y Gloria konseri. Kayıtları çok ünlü. Wikipedia üzerinden aldığım bilgiye göre 30 Kasım 2009'da oldu.
Grup üyelerinin ve izleyicilerin enerjileri zirve yapmış şekilde. James'in sesi ve gitarı adeta mükemmel. Bas gitarda Robert Trujillo, gitarda Kirk Hammett, bateride ise Lars Ulrich. Çok dikkatle tasarlanmış bir konser. Bana göre Metallica tarihinin en iyi konseri.
Şu anki konserler hiç eski tadı vermiyor maalesef... Ama hala aktif olmaları bile yeter bana göre.

Gerçekten mükemmel bir gece. Siz bu konser hakkında ne düşünüyorsunuz?

Her ne kadar inanılmaz iyi bir konser olsa da bu dünyada Metallica'nın 1989-92 arasındaki canlı performanslarını yakalayabilecek seviyede bir konser yok şahsen. Bambaşka bir seviyedeydiler o zamanlar

Bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Rob'un ve Jason'un For Whom the Bell Tolls tonlarından nefret ediyorum. Kısaca 3 tane örnek verebilirim

Rob zaten konuda paylaşılmış.

Onun dışında kayıtlar gerçekten tertemiz.

Cliff çok güzel bence. Yani kulağı rahatsız ediyor ama güzel bir ahenki var.

Her ne kadar inanılmaz iyi bir konser olsa da bu dünyada Metallica'nın 1989-92 arasındaki canlı performanslarını yakalayabilecek seviyede bir konser yok şahsen. Bambaşka bir seviyedeydiler o zamanlar

Çok fazla öyle konser vardır da tek tek saymaya değmez. Hepsi farklı hepsi kendince güzel. Türkiye'de de çok güzel konserler var. Sizin ne hissettiğinize göre değişir. Teknik bir konu değil bu. Haliyle objektif değerlendirme imkânsız. Metallica konserlerinden benim için dikkat çekici olan Moskova ama hangi konserde olmak isterdim dersen cevap vermek çok zor belki Maiden - Rio olabilir. Ama Bostancı'da yapılan Pentagram ve Şebnem 2007 konserleri de çok iyi mesela. Say say bitmez... Dünyada ne günler yaşanmıştır da biz hepsine şahitlik edemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…