Merhaba arkadaşlar, uzun zaman sonra tekrardan Metin2 oynamak istiyorum, hangi PvP serveri oynamalıyım? Teşekkürler iyi günler dilerim.
Uzun süredir açık oynamaktan keyif alabilceğim bi server arıyorum kalan detaylar önemli değil, zırt pırt kapanan serverlardan istemiyorum, 5-10 senedir açık olan serverlar var o tarz sağlam kolay kolay gümlemeyecek server lazım, ne hardcore emekten yanayım ne çok kolay olmasından yanayım keyif almaktan yanayım zorlasın ama öldürmesin, bunaltmasın, metin2'nin o güzel günlerdeki kıvamında bir server yok mudur bir ara metin2 tc vardı o tatta oda kapanmış sanırsam.Emek mi yoksa yeni nesil kolay olanlarından mı? 65-250
Uzun süredir açık oynamaktan keyif alabileceğim bir server arıyorum kalan detaylar önemli değil, zırt pırt kapanan serverlardan istemiyorum, 5-10 senedir açık olan serverlar var o tarz sağlam kolay kolay gümlemeyecek server lazım, ne hardcore emekten yanayım ne çok kolay olmasından yanayım keyif almaktan yanayım zorlasın ama öldürmesin, bunaltmasın, Metin2'nin o güzel günlerdeki kıvamında bir server yok mudur bir ara Metin2 T.C. vardı o tatta oda kapanmış sanırsam.