perahi

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, uzun zaman sonra tekrardan Metin2 oynamak istiyorum, hangi PvP serveri oynamalıyım? Teşekkürler iyi günler dilerim.

Emek mi yoksa yeni nesil kolay olanlarından mı? 65-250
Uzun süredir açık oynamaktan keyif alabilceğim bi server arıyorum kalan detaylar önemli değil, zırt pırt kapanan serverlardan istemiyorum, 5-10 senedir açık olan serverlar var o tarz sağlam kolay kolay gümlemeyecek server lazım, ne hardcore emekten yanayım ne çok kolay olmasından yanayım keyif almaktan yanayım zorlasın ama öldürmesin, bunaltmasın, metin2'nin o güzel günlerdeki kıvamında bir server yok mudur bir ara metin2 tc vardı o tatta oda kapanmış sanırsam.

Uzun süredir açık oynamaktan keyif alabileceğim bir server arıyorum kalan detaylar önemli değil, zırt pırt kapanan serverlardan istemiyorum, 5-10 senedir açık olan serverlar var o tarz sağlam kolay kolay gümlemeyecek server lazım, ne hardcore emekten yanayım ne çok kolay olmasından yanayım keyif almaktan yanayım zorlasın ama öldürmesin, bunaltmasın, Metin2'nin o güzel günlerdeki kıvamında bir server yok mudur bir ara Metin2 T.C. vardı o tatta oda kapanmış sanırsam.

PvP oynama kardeşim hepsi bangır bangır reklam yapıp açıldıktan 2 ay sonra finiş. Parayı cukkalayıp tekrar yeni server peşindeler. Şu anki PvP'ler eskiler gibi değil o yüzden ya TR oyna ya da oynama :)

Son düzenleyen: Moderatör:
@perahi @massiveRAIN
Anka2 Turna2 ve Saka2 aynı şirketin oyunları temeli çok eskiye dayanıyor. Genelde Anka2 oynanılıyor.
Risa2 temeli çok eskiye dayanıyor. Eskiden RinaMt2 olarak biliniyordu.
Bu serverlara bir şey olduğunu şu ana kadar hiç görmedim.