bymfw4 Uzman Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 598 Çözümler 12 Beğeniler 266 Yer Bayerische Motoren Werke AG 1 Mayıs 2026 #1 Metro 2033 Redux'u Steam'den oynayacağım. Hangi yamayı kullanmalıyım?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.644 Çözümler 77 Beğeniler 5.689 Yer Haddonfield, Illinois 1 Mayıs 2026 #2 Metro 2033 Redux Türkçe Yama v2.0 – OyunCeviri.net www.oyunceviri.net
KS KS bymfw4 Uzman Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 598 Çözümler 12 Beğeniler 266 Yer Bayerische Motoren Werke AG 1 Mayıs 2026 #3 Michael MYERS dedi: Metro 2033 Redux Türkçe Yama v2.0 – OyunCeviri.net www.oyunceviri.net Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. İmzanızı gördüm hocam da, son konuma bir bakabilir misiniz? Michael MYERS dedi: Metro 2033 Redux Türkçe Yama v2.0 – OyunCeviri.net www.oyunceviri.net Genişletmek için tıkla... 2033 bitti. Last Light Redux için de aynı yama mı iyidir, onu mu kullanayım? Son düzenleme: 5 Mayıs 2026
Michael MYERS dedi: Metro 2033 Redux Türkçe Yama v2.0 – OyunCeviri.net www.oyunceviri.net Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. İmzanızı gördüm hocam da, son konuma bir bakabilir misiniz? Michael MYERS dedi: Metro 2033 Redux Türkçe Yama v2.0 – OyunCeviri.net www.oyunceviri.net Genişletmek için tıkla... 2033 bitti. Last Light Redux için de aynı yama mı iyidir, onu mu kullanayım?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.644 Çözümler 77 Beğeniler 5.689 Yer Haddonfield, Illinois 5 Mayıs 2026 #4 bymfw4 dedi: Teşekkürler hocam. İmzanızı gördüm hocam da, son konuma bir bakabilir misiniz? 2033 bitti. Last Light Redux için de aynı yama mı iyidir, onu mu kullanayım? Genişletmek için tıkla... Evet.
bymfw4 dedi: Teşekkürler hocam. İmzanızı gördüm hocam da, son konuma bir bakabilir misiniz? 2033 bitti. Last Light Redux için de aynı yama mı iyidir, onu mu kullanayım? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS bymfw4 Uzman Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 598 Çözümler 12 Beğeniler 266 Yer Bayerische Motoren Werke AG 5 Mayıs 2026 #5 Michael MYERS dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Epic Games uyumlu değil mi? 2033'ü Steam'den oynadım Last Light'ı Epic Games'ten oynayacağım.
Michael MYERS dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Epic Games uyumlu değil mi? 2033'ü Steam'den oynadım Last Light'ı Epic Games'ten oynayacağım.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.644 Çözümler 77 Beğeniler 5.689 Yer Haddonfield, Illinois 5 Mayıs 2026 #6 bymfw4 dedi: Epic Games uyumlu değil mi? 2033'ü Steam'den oynadım Last Light'ı Epic Games'ten oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Steam uyumlu olduğu yazıyor ama Epic'te de çalışır diye düşünüyorum. En kötü dosya doğrulaması yaparsın.
bymfw4 dedi: Epic Games uyumlu değil mi? 2033'ü Steam'den oynadım Last Light'ı Epic Games'ten oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Steam uyumlu olduğu yazıyor ama Epic'te de çalışır diye düşünüyorum. En kötü dosya doğrulaması yaparsın.
KS KS bymfw4 Uzman Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 598 Çözümler 12 Beğeniler 266 Yer Bayerische Motoren Werke AG 6 Mayıs 2026 #7 Michael MYERS dedi: Steam uyumlu olduğu yazıyor ama Epic'te de çalışır diye düşünüyorum. En kötü dosya doğrulaması yaparsın. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyormuş hocam. Yamayı kurduğumda oyun açılmıyor, silip dosya doğrulama yaptığımda açılıyor. Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama – OyunCeviri.net www.oyunceviri.net Bu yamayı kullanacağım onun için, bu çalışıyor.
Michael MYERS dedi: Steam uyumlu olduğu yazıyor ama Epic'te de çalışır diye düşünüyorum. En kötü dosya doğrulaması yaparsın. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyormuş hocam. Yamayı kurduğumda oyun açılmıyor, silip dosya doğrulama yaptığımda açılıyor. Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama – OyunCeviri.net www.oyunceviri.net Bu yamayı kullanacağım onun için, bu çalışıyor.