Steam Metro Saga Bundle ve The Orange Box alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vâveylâ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 57

Sepeti almalı mıyım?

• Al

Oy: 6 100,0%
  • Alma

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    6

Vâveylâ

Başarılı
Yer
Kanada / Ottava
Çarşamba günü öneri için konu açmıştım ancak kararsız kaldım. Aslında amacım 5 Dolar verip hesap sınırlandırmasını kaldıramak. Şu an bir kişiyi arkadaş eklemek istiyorum ama yapamıyorum; yapamadığım gibi sohbette görsel gönderemiyorum.

Beni normalde oyunlar sarmaz, ancak son 3 aydır kendimi kurgusal evrene kapattım diyebilirim siyaset ve gündem yüzünden. Hedefim Resident Evil serisi olduğu için başka oyunlara para vermek istemiyor olsam da şu an için değer gibi bir şey oldu. 14 yıldır Wolfteam, Zula ve adını bilmediğim 2 Java oyunu harici oyun oynamadığım için Tomb Raider Survivor serisi hariç doğru düzgün tek bir oyun oynamadım. Tabii bunları da Pay to Win olunca bıraktım.

Half-Life'ı az bir şey biliyorum, Combine'i durdurmaya çalışıyoruz herhalde.

Portal'ı bilmiyorum ama mekanikleri güzel gibi benziyor.
TF2'yi de bilmiyorum ancak hesabı Premium yapıyormuş, iyi olabilir.

Metro serisini ilk defa gördüm, @sirius önermişti; güzel gibi benziyor Call of Duty gibi. 277 lira para değil de ya sevmezsem diye düşünüyorum, crack oynamak istemiyorum zaten.

Arkadaş eklemek için oyun almak zorunda değilsiniz. Siz Ark kodunuzu atın o sizi eklesin.

Kaçırmayın yapıştırın çok güzel bir metro serisi ben eğlenerek oynamıştım. Özellikle exodus çok iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…