Metrobüste taciz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 126
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Şunu sonuna kadar izleyin tavsiyemdir. (Bir nevi konu ile alakalı ülke olarak.)

İfadeler: 995
Şu anda travma içerisindedir. Geçici de olsa.
Hiç de geçici olmaz. Yapabiliyorsa bir süre toplu taşımaya binmez. Bindiğinde bile kendi kıyafeti vücuduna değse bile birisi taciz ediyor sanar.

Boşalana kadar nasıl fark etmediler oda bir merak ettiriyor bizim burada genelde minibüsler tıka basa olur.
Böyleleri hayatında kadın görmediği için kadının montuna dokunsa tenine değmiş gibi işini görecek kadar geniş hayal gücüne sahip oluyor. Bir ara metrobüste de olmuştu.

“Ellerini kollarını sallayarak ülke’ye girecek halleri yok ya” şimdi söylediğimiz sözün tam tersini yaşıyoruz.

Ülkenin yapısı 2011'den beri bozuluyor. Aldık aldık aldık. Gece gündüz çalışan halkın sıkıntı çeksin, adamlar plajlarda nargile keyfi yaşasın. Yok öyle dünya.

Hocam sanırım ben anlatamadım özür diliyorum.

Anlatmak istediğim olay milletimiz bu olaylara tepkili olmadığı sürece bu tür olayların daha fazla artacağı kanaâtindeyim tabii ki yanılıyor olabilirim.

Teşekkürler.

Yok çok iyi anladım ne demek istediğini. Onun haricinde bende bir yorum ekliyeyim dedim biraz farklı olarak.

Şu adamı herkesin içinde idam edeceksin ve bunun gibi yapanları da idam edeceksin ki ülke az da olsa nizama gelsin. Gerçi böyle bile çok zor. İpini koparan ülkemize geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…