Metrobüste taciz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 126
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Düşünüyorum da, hadi gelişmiş medeniyetlerde ahlak, görgü kuralları egitimi vardır ama günümüz arap coğrafyasında yoktur anlarım ama bu insanları taciz edebilecegi kadar sapiklasmasi anlamına gelmiyor ki bakmamış, dokunmamış, adam boşalmış, yuh yani. Akli dengesi yerinde olan bir insan böyle bir şey asla yapmamalı. Herkesin içinde böyle bir şey yapacak kadar cesareti (sapıklığı) nereden bulmuş orası da tartışılır.

İfadeler: 995
Hiç iyi günde değiliz arkadaş. Her gün yeni bir olay, yeni bir felaket geliyor başımıza. İnsanlarda kudurdu artık. Kıyamet kopsada kurtulsak.

Demek ki sende gacılara boşalıyon. (!) Bu arada bu şahıs kesin serbest kalır artık alıştık.

Abartmamak gerektiğini düşünüyorum diyen arkadaş sana sesleniyorum.

Asıl senin gibi insanlara meydan dayağı atılması gerekiyor. Aynısı senin kız kardeşine veyahut ailenden birine gelse bizde o zaman aynı konuyu açtığın zaman bizde aynı yorumu yaparız gerçekten iğrenç bir insansınız.

O kızın psikolojik sorunlarını tahmin ediyorsunuzdur umarım. Bana denk gelmiyor ki böyleleri bana denk gelse zaten hiç acımam kafasını camdan cama vururum. Ha o kişiyi savunan olursa onuda camdan cama vururum. Fakat gerçekten üzüldüm böyleleri ülkemizde olduğu sürece daha çok sıkıntı çekeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…