- Makaleler
- 7
Şunu sonuna kadar izleyin tavsiyemdir. (Bir nevi konu ile alakalı ülke olarak.)
Hiç de geçici olmaz. Yapabiliyorsa bir süre toplu taşımaya binmez. Bindiğinde bile kendi kıyafeti vücuduna değse bile birisi taciz ediyor sanar.
Böyleleri hayatında kadın görmediği için kadının montuna dokunsa tenine değmiş gibi işini görecek kadar geniş hayal gücüne sahip oluyor. Bir ara metrobüste de olmuştu.Boşalana kadar nasıl fark etmediler oda bir merak ettiriyor bizim burada genelde minibüsler tıka basa olur.
Bu tür konularla ilgilenmiyorum ama sırf senin için yorum yapacağım.
Şunu sonuna kadar izleyin tavsiyemdir. (Bir nevi konu ile alakalı ülke olarak.)
“Ellerini kollarını sallayarak ülke’ye girecek halleri yok ya” şimdi söylediğimiz sözün tam tersini yaşıyoruz.![]()
Ülkenin yapısı 2011'den beri bozuluyor. Aldık aldık aldık. Gece gündüz çalışan halkın sıkıntı çeksin, adamlar plajlarda nargile keyfi yaşasın. Yok öyle dünya.
Milletimiz bu kafada devam ettikçe attığınız videoda'ki olaydan daha beter oluruz.
Hiç de imkansız değil hocam. Sayıları az olabilir ama çoğu şeye ses çıkarmayan bir kesim olduğu ve gerçekleri görmeyenler olduğu sürece her şey mümkün.
Daha ne olacak derken daha da kötü şeyler oluyor sonuçta. Bir gün her şey değişebilir.
Hocam sanırım ben anlatamadım özür diliyorum.
Anlatmak istediğim olay milletimiz bu olaylara tepkili olmadığı sürece bu tür olayların daha fazla artacağı kanaâtindeyim tabii ki yanılıyor olabilirim.
Teşekkürler.![]()