Çözüldü Mevcut sistemdeki 550W PSU, R5 7500F & RX 9060 XT tabanlı sisteme geçince kullanılabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mikro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 322
  • Etiketler Etiketler
    psu sistem
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mikro

Çalışkan
Merhaba,
Sistem yükseltmeyi düşünüyorum.

Mevcut sistem:
  • Corsair Spec Delta RGB 550W Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower ATX
  • Gigabyte B450M-S2H
  • AMD Ryzen 5 3600
  • ADATA AX4U300038G16A-SR30 XPG Gammix D30 8 GB DDR4 3000 MHz CL16 PC RAM (2 adet)
  • Galax NVIDIA GeForce RTX 2060 1-Click OC
  • Bunlar dışında 1 tane M2 SSD (256 GB), 1 tane SATA SSD (500 GB), 1 tane HDD (1 TB) var.
AM5 geçmeyi düşünüyorum,

Kafamdaki parçalar:
  • RX 9060 XT 16 GB
  • R5 7500F
  • A620M-H
  • 1x16 GB RAM
Sorum şu: Muhtemelen parçalar arasında uyumsuzluk yoktur da elimde bulunan 550W PSU yeterli mi? Yeterli değilse en az kaç W PSU gerekir? Fiyat performans olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.

O kasanın içinde gri etiket VS550 olması gerekli. Kötü bir PSU değil. Yeterli gelmesi gerekli.

550W bu şekilde.

12v kanalındaki regulasyon performansıde güzel sayılır. Ondan da yetmemezlik yapmaz muhtemelen.

Yeni sisteminiz en ağır yükte en fazla 330W güç çeker, PSU'yu kullanabilirsiniz sorun olmaz.

@mikro
Tamamdır, teşekkür ederim.
Teşekkürler yanıt için. Gri etiket nedir tam olarak anlamadım, eve gidince kontrolünü yapayım, fotoğrafını çekebilirsem çekip, ekleyeyim.

Tamamdır, teşekkür ederim.

Teşekkürler yanıt için. Gri etiket nedir tam olarak anlamadım, eve gidince kontrolünü yapayım, fotoğrafını çekebilirsem çekip, ekleyeyim.
Bu modelin 2 tane versiyonu var. Gri etiket ve siyah etiket. Aralarında kalite farkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…