MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu göz altına alındı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carlzberg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 24
  • Etiketler Etiketler
    göz

Carlzberg 72

Başarılı
Yer
Bursa
Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben altından çok daha derin şeyler çıkmasını umuyorum.

Hareketlenme başladıysa, göz boyamak hayırlı olsun. Ne zaman böyle bir olay olsa ya genelde rezillikleri unutturmak için yapıyorlar ya da villaların sefiri Hacıosmanoğlu'nu şutlayacaklar. (Umarım)
Fon muhabbetlerini unutturmak için bile yapılıyor olabilir, tabii orası başka da.
Yine de iddialar çok ciddi, sınav kağıtlarının değiştirilip kendi adamlarının doldurulmasından bahsediliyor.
İşin ucu GS'ye dokunacak mı, bakalım ben onu merak ediyorum; bu kuruldan en büyük faydayı sağlayanlar onlar ne de olsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi açıklayın bakalım hangi şikeli maçlarda adları var? Hangi takımlar ofsaytımsıyla şampiyon oldu? Yapı gerçekten var. Malum takımın ağlamasına gerek yok 4 sene boyunca ben de ittire kaktıra şampiyon olsam ben de yüzsüzleşmeye başlarım.

Yukarıdaki utanmaz mesajları hayretle okudum. İnsanda biraz omurga olur; kendileri masum, geri kalan herkes suçlu... Ülkenin burjuvazisi tarafından yönetilen takımların taraftarlarının gözlerinin bu kadar dönmüş olması, sanıyorum bu dönemin yüzsüzlüğünün en derin konulara kadar işlediğinin kanıtıdır.

Fenerbahçe'ye veya herhangi bir takıma gönül vermiş bilinçli arkadaşlarımı tenzih ederim. Onlar da benim gibi çamurun her yerden çıkabileceğinin farkında, çünkü ülke şartları ortada. Ancak çok sevdiğim bu forumda böyle kendini bilmez lafların, gelişimini tamamlamamış insanlardan çıksa bile beni rahatsız etmemesi mümkün değil.

Saygıyı hak eden herkese saygılarımı sunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…