Çözüldü Mi 14 Ultra IMEI atılmış cihaza yazılım güncellemesi yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berkant Yeğen

Başarılı
Telefonda Bootloader açılmadan IMEI atılmış. Güncelleme gelmiyor TWRP falan yok. Yazılım güncellemek için hangi yolu izmemem gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çin cihazlarına genelde güncelleme gelmiyor, fake ROM oluyor. Cihazın global mi? Kasasında CE işareti var mı? Bir de Telefon hakkında kısmına girip SS atar mısın?

Telefonda CE yok ama global ROM yüklenmiş gibi duruyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-10-18-21-04-463_com.android.settings.webp
    581,9 KB · Görüntüleme: 131
Çözüm
Direnç ile çift SIM yapılmış.
TWRP olması lazım ama yoksa o işte bir iş var demektir.

2024'te çıkmış global ROM yüklü cihazda.

Fastboot üzerinden ROM yükleme yapılmasını tavsiye ederim şahsen.

OS2.0.102.0.VNAMIXM sürümünü istersen:

Direnç ile çift SIM değil tek SIM server kaydı yapıldı twrp ye erişemedim fastboottan direk yükleme mi yapmalıyım ? telefonun orijinal IMEI'ni taradım telefon Çin.

Direnç ile çift SIM değil tek SIM server kaydı yapıldı twrp ye erişemedim fastboottan direk yükleme mi yapmalıyım ? telefonun orijinal IMEI'ni taradım telefon Çin.
Fastboot ile gönderdiğim video'ya göre yükleyeceksin. Twrp'ye gerek yok. BL aç, fastboot moduna gir ve video da ne yapılıyorsa onu yap dostum. Burdan cihazına ait Rom'u bul indir. https://sourceforge.net/projects/xi...xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…