Custom ROM Mi 9T Pro crDroid A13 pil performansı

18251

Becerikli
A13 crDroid ve Magisk v29.0 yüklü Mi 9T Pro cihazımda almış olduğum performans:
YouTube hariç, X ve WhatsApp %75 parlaklıktaydı. YouTube’da ise parlaklık %55 civarındaydı ve gece ışığı (sarı ton olan) açıktı.

Batarya orijinal değil, ancak Deji gibi de değil. Muhtemelen "çakma Mi logolu", 6-7 ay sonra şişen türden bataryalardan. Çünkü servis bataryası diye bu şekilde alan çok kişi var.
Ben Deji’ye güvendiğim için ikinci kez Deji’den sıfır batarya aldım. Onu da değiştirince (kendim değiştireceğim), Deji performansını da paylaşırım.

Şu anki üzerinde olan, orijinal olmayan ve hafif performans kaybetmiş bataryaya rağmen 7 saat ekran süresi almak iyi. MIUI olsaydı, sanırım 3-4 saat alırdım.

crDroid'ten memnun musun? Ben de geçmeyi düşünüyorum.

.
(Tüm metin Gemini 2.5 flash ile yeniden duzenlendi!)

1. crDroid (Root'lu) ile Eski Batarya
* Orijinal olmayan, performansı düşmüş bir batarya ile 6 saat ekran süresi alındı.
* Aynı batarya MIUI'da olsaydı bu süre 3-4 saat civarında kalırdı.

2. crDroid (Rootsuz) ile Yeni Batarya
* Yepyeni Deji batarya ile, şarjı %85'ten başlanmasına rağmen 4 saat 33 dakika kullanımdan sonra şarjın %47'si kaldı.

3. MIUI ile Yeni Batarya
* Yine aynı yeni Deji batarya ile MIUI'da batarya %100'den %30'a 3.5 saatte düştü.
Sonuç: Görüldüğü gibi, aynı bataryayla bile crDroid ROM'u, MIUI'dan çok daha uzun batarya ömrü sunuyor.

Diğer Detaylar
* Olumlu Yanları: Kullanıcı, sayısız özelleştirme seçeneği sunan crDroid'den son derece memnun.

* Olumsuz Yanları: Parmak izi okuyucusu, MIUI'a göre biraz daha yavaş. Ancak bu, büyük bir sorun olarak görülmüyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250909-024842_Ayarlar.webp
    485,8 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…