İyi günler arkadaşlar.
TOD uygulamasının internet sitesinde paketleri incelediğimde paket içeriğinde ekstradan Smart TV içeriği var. Benim televizyonum normalde Android TV değil. Lakin Mi Stick ile Android TV gibi kullanabiliyorum. Eğer içeriğimi Smart olarak ekstra ücret ödemeden alıp sonrasında Mi Stick ile TOD TV'ye girersem paketi Mi Stick ile izleyebilir miyim?
İyi günler arkadaşlar.
TOD uygulamasının internet sitesinde paketleri incelediğimde paket içeriğinde ekstradan Smart TV içeriği var. Benim televizyonum normalde Android TV değil. Lakin Mi Stick ile Android TV gibi kullanabiliyorum. Eğer içeriğimi Smart olarak ekstra ücret ödemeden alıp sonrasında Mi Stick ile TOD TV'ye girersem paketi Mi Stick ile izleyebilir miyim?
Eğer satın alırsanız Digitürk'ün resmî yazılımı var Air TV diye. Onu kurup onunla TOD hesabınıza giriş yaparsanız dekoder gibi çok güzel bir arayüzle kullanabilirsiniz.
İyi günler arkadaşlar.
Evet hocam. TOD için maalesef böyle. Bu cihazlar da Android TV Box/Stick olarak gözüktüğü için sıkıntı olabilir. İşletim sistemi Android fakat telefonlar gibi değil. Telefondan ekran yansıtma da yapabilirsiniz.
İyi günler arkadaşlar.
Eğer satın alırsanız Digitürk'ün resmî yazılımı var Air TV diye. Onu kurup onunla TOD hesabınıza giriş yaparsanız dekoder gibi çok güzel bir arayüzle kullanabilirsiniz.
Eğer satın alırsanız Digitürk'ün resmî yazılımı var Air TV diye. Onu kurup onunla tod hesabınıza giriş yaparsanız dekoder gibi çok güzel bir arayüzle kullanabilirsiniz.
Evet hocam. Tod için maalesef böyle. Bu cihazlar da Android TV Box/Stick olarak gözüktüğü için sıkıntı olabilir. İşletim sistemi Android fakat telefonlar gibi değil. Telefondan ekran yansıtma da yapabilirsiniz.