Detaylar
Kim cevapladı?Burak Birinci
Üstün
İyi olmuş daha çok çıkartsınlar. Hatta yarısı gitsin, MW3 gibi rezaleti ortaya çıkarınca biz oyunumuzdan memnunuz diyen bir ekip istemiyorum açıkcası COD'tan.
COD pek oynamıyorum ama Nicki Minaj'ı gördüğümde çok şaşırdım büyük rezalet ve bazı çocuksu kozmetikler oyunu çok tuhaf bir şekle sokmuşlar.
- Makaleler
- 9
Hocam onlar sorun değil bence. Bu dediğin şeyi yapmasalar adamlar online kısmından para kazanmayacak. Düz asker skini getirseler kim alır sonuça değil mi? Oyunun silah hissiyatından bahsetmiyorum bile. Gelmiş geçmiş en iyisi olabilir silah fiziği için. Resmen mouse titriyor ateş ederken.COD pek oynamıyorum ama Nicki Minaj'ı gördüğümde çok şaşırdım büyük rezalet ve bazı çocuksu kozmetikler oyunu çok tuhaf bir şekle sokmuşlar.
Fakat MW3'ten sonra böyle olması normal. Oyun rezalet ötesi. Bot vuruyorsunuz sadece.
Son düzenleme:
Blizz icin cok buyuk ve yeni bir ekip lazim, iyi bir revizyon lazim oraya. Temeller ve art directorlerin hepsi gitti zaten. CoD serisinin cani cehenneme fakat bari su Blizz tarafini duzeltin.69 milyar dolarlık devir alımından sonra Microsoft, Activision Blizzard'dan Xbox tarafında 1900 kişiyi işten çıkaracağını açıkladı.
IGN
Son düzenleme:
1
178
Ziyaretçi
Büyük ihtimal toplu bir ekip değişikliğine gidecekler.
2021 yılında Güney Kore'li bir oyuncuya yapılan ırkçılık, ardından Blizzard içerisinde kadınlara yönelik çok ciddi cinsel istismar söylentileri, Bobby Kotick gibi bir tiplemenin on yıllar boyunca o koltukta gevşek bir şekilde oturabilmesi ve Blizzard'ın son yıllarda çıkardığı oyunlara bakarsak zaten firmanın ne duruma geldiğini net bir şekilde görebiliriz sanırım.
Şimdiye dek çoktan kovulmuş olmaları lazımdı ama Microsoft'da aptal bir kuruluş değil nihayetinde görüyordur içeride ne numaraların döndüğünü. Umarız eskisi kadar olmasa da tekrar kaliteli yapımlar çıkaran bir firma olur Blizzard...
Şimdiye dek çoktan kovulmuş olmaları lazımdı ama Microsoft'da aptal bir kuruluş değil nihayetinde görüyordur içeride ne numaraların döndüğünü. Umarız eskisi kadar olmasa da tekrar kaliteli yapımlar çıkaran bir firma olur Blizzard...
Nerede olursa olsun insanların işinden olması ciddi üzücü bir olay ama bence Acti'nin biraz daha küçülüp eski kafadan çıkmaları gerek. Koca şirket sadece CoD için çalışıyor. Nerede o eski acti...
Yeni konular
-
Thinkbook için termal macun mu yoksa termal pad mi alınmalı?
- Th3RealKayseriLee
-
-
-
-
-
-