Çözüldü Microsoft Azure T.C. istiyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Microsoft Azure hesap oluştururken, sanal makine oluştururken veya kullandıkça öde aboneliğine geçerken vs T.C. kimlik numarası istiyor mu?

Yani t.c kimlik numarası yok?

@yunus hocam kontrol ettimde tc falan istemedi, karıştırdın sanırım haberin olsun diye dedim. tekrardan teşekkürler hepinize.
Telefon numarası ve Kredi kartı ile kimlik onayı yapamazsanız Kimlik Kartı ile onay istiyor. Karıştırmadım hocam

Hocam SS atabilir misin sana zahmet, ben öyle bir şey bulamadım ve istemedi benden T.C. kimlik falan.

Hocam kimlik onayı yapmışsınız. "kimlik" derken T.C. Kimlik ile karıştırmayın. Kimlik doğrulamasını telefon ve kredi kartı ile yapıyor. Eğer bu ikisini de onaylamazsa destek sizden T.C. Kimliğiniz ile onay istiyor.

Haa, tamamdır hocam. sen kimlik kartı doğrulaması diyince bende direkt olarak istiyor sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…