Microsoft bilançolarını açıklandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Burak Birinci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 396
  • Etiketler Etiketler
    microsoft

Burak Birinci

Üstün
Makaleler
1
Yer
Dubai
Microsoft'un Activision Blizzard kazancının ilk çeyreği.

Microsoft'un 2024 2. Çeyreği (mali) kazançları:

Windows OEM geliri %11 arttı
Cihaz geliri %9 düştü
Oyun geliri %49 arttı
Xbox içeriği + hizmetleri %61 arttı
Xbox donanımı %3 arttı

Hatta kendi çizgisinde gitmekte ısrar eden Apple bile bu hamlelelerden sonra ARM'dan vazgeçebilir.
Buna imkan yok. Apple zaten baştan beri oyuncu kitleye hitap etmiyor, kaldı ki emülatör olmadığını iddia eden emülatörlerle zaten Windows oyunları Mac'de oynanabiliyor.
Konsollar için büyük tehlike.
Bence tam tersi. PlayStation'a doğru düzgün rakip olabilir sonunda. Zaten rekabet kurumları da çok zorluyor, Activision'u zorla satın alabildi. Başka büyük şirket aldırmazlar.

iPhone 15 en iyi oyun konsolu olacak diye reklam yaptılar arcade deli gibi yatırım yapıyorlar. Sözde emulatorlerin performansı vasatın altında. Sonuçta grafik gücü ortada. Hiçbir üretici belirli bir pazardan elini ayağını çekmek istemez. Çekmek istese yatırım yapmaz...
Yapay zeka dönemine giriyoruz. Ben Apple firmasının inovasyon olarak mimari değişikliği değil de yapay zeka trenini kaçırmamasını dilerim sadece.

Sony önce üretim maliyetlerini karşılasın. PS5 çıktı ama ne içerik üreten var ne de exc içerikler konsolu satırdı.

ARM'haric digerlerine katiliyorum.

Ipnone 18 gibi gercekten el konsolu hissiyatini verecegini dusunuyorum gelecek mobilde.

O kadar çok alıma rağmen kar etmiş olmaları müthiş bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…