Microsoft büyük Windows güncellemesine hazırlanıyor!

Makaleler
1
Microsoft'a yakınlığıyla bilinen Zac Bowden'a göre Microsoft, birkaç hafta içerisinde Canary kanalında yer alan "rs_prerelease" şubesini "ge_release" olarak değiştirecek. Bu, şirketin "ge_release" şubesinin güncelleme karşılığı olan Hudson Valley (sürüm 24H2) güncellemesini yakında inşa edeceğini gösteriyor.

Hudson Valley'in şu an için Windows 11 için bir güncelleme olacağı ya da Windows 12'ye dönüşeceği kesinlik kazanmadı. Son iddialara göre ise Windows ekibindeki değişlik, Microsoft'un Windows 12'yi rafa kaldırdığını ve Hudson Valley güncellemesinin Windows 11'e geleceğini gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de yapılması gereken bu. Daha Windows 11 çıkalı çok olmadı, şimdi de Windows 12 mi çıkacak? O kadar da değil ama yani. Windows 11’i az bir geliştirseler zaten meyvesini birkaç sene boyunca verir. Şu an Windows 12’ye ağırlık verselerdi, sonucunda aceleye gelmiş bir işletim sistemi görürdük.

Microsoft 3 senelik yeni işletim sistemi süresi vermişti.

Lütfen önce Windows 10'daki küçük görev çubuğunu geri getirsinler. Windows 11'in devasa görev çubuğu can sıkıyor tarayıcıda gezinirken.

Yapay zekayı çok abartmasınlar. RAM kullanımını düşürsünler. Apple'a benzemeye çalışmaktan vazgeçip saf Windows deneyimi sunsunlar. Başka bir isteğim yok.
Windows deneyimi sunamıyor knkim sorun o.

Örneğin Windows yedekleme diye bi icat çıkarttılar, hiçbir işe yaramadığı gibi hatta verilerini kaybeden insanlar oldu.. Kendim başka bir diske yedekleme yapmasaydım ben de bunlardan biri olacaktım. Ben neden masaüstündeki verilerimin One Drive'da olmasını isteyeyim ki? Yedeklenmesini istediğim verilerin bir paket halinde düzenli aralıklarla OneDrive'a yükleyeceksen yükle, sonra o yedeklemeden geri yüklememe izin vereceksen ver. Masaüstü simgelerimin konumu, yüklü uygulamalar, tema, sistem ayarları vs. Yoksa iğrenç bir sistem.

Yine not defteri de aynı. Çok sık kullandığım, sevdiğim bir not alma aracıdır ama anladığım kadarıyla bir tek ben böyle düşünüyorum. Kimsenin kullandığı yok. Yap şunu Apple'ınki gibi, açtığımızda bilgisayardaki tüm notları görelim. Değişiklikler yapalım. Yaptığımız gibi kaydedilsin. Daha kullanışlı olmaz mı? Apple Notlar'ı not defterine kıyasla daha çok seviyorum.

@RoaringLion İnsanlara bir şeyler dayatmaktan vazgeçmeleri lazım. Ben notlar için başka bir uygulama yükledim. Kendi uygulaması bence çok kısıtlı. Yedekleme konusuyla hiç uğraşmıyorum. Bana boş geliyor. Yedekleme yapan uygulamaları kaldırmadan kullanamam.

Özellik yerine önce stabil ve verimli hale getirseler keşke. Her şeyi yarım kullanıp sürüm atlıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…