Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Selamlar!

GPT-5.1 Copilot'a geldi​

Microsoft'un AI companion'ı Copilot'a GPT-5.1 geldi. Aslında daha öncedir gelmişti ama Türkiye kullanıcılarına yeni geliyor. Kaynak ise benim. Yani Copilot'u aktif kullanan biri olarak bugün gördüm.

1768290766603.webp

GPT-5.2 de yolda: Smart Plus moduyla!​

GPT-5.1'in eklenmesinin ardından GPT-5.2 de yolda. Kademeli olarak kullanıcılara sunulmaya başlandı. Smart Plus isimli mod ile kullanılabilecek. GPT-5.1 ve GPT-5.2'e aynı anda erişim mümkün olacak.

Kaynak: https://www.bleepingcomputer.com/ne...lot-is-rolling-out-gpt-52-as-smart-plus-mode/

1768290886207.webp

Bu neden önemli?​

Copilot'u şahsen ChatGPT'den daha iyi buluyorum. Microsoft'un özelleştirilmeleri ve verdiği Mico karakteri çok iyi. Ve ayrıca tamamıyla sınırsız bir kullanım sunmakta -ChatGPT'nin aksine.

Güzel haber. Copilot gerçekten artık işe yarayan bir yapay zeka aracı oldu. Site linki atıyorum, içeriğini düzgünce özetleyip açıklıyor, birçok konuda da pratik şekilde yardımcı oluyor. İlk zamanlar bayağı zayıftı ve ben de pek sevmiyordum ama son dönemde ciddi anlamda kendini geliştirdi. Şu an en çok kullandığım yapay zeka araçlarından biri.