Microsoft duyurdu: Windows, IOS, MacOS ve Android için Microsoft Defender'e yönelik VPN kaldırılıyor!

Makaleler
1
Microsoft, Bireyler için Microsoft Defender'da destek sonu-Gizlilik koruması (VPN) başlıklı yayınladığı destek belgesinde Windows, IOS, MacOS ve Android'e yönelik Microsoft Defender uygulamasının bir parçası olan gizlilik koruma (VPN) özelliğini, müşteri ihtiyaçlarına daha iyi uyum sağlayacak yeni alanlara yatırım yapmak amacıyla 28 Şubat 2025'den itibaren kullanımdan kaldırılacağını duyurdu.

Daha fazlası için:

Bu saçmalık Windows'ta anca yetiyor ve o kadar RAM harcıyor. Bunu başka işletim sisteminde kullanan var mı gerçekten?

Bu saçmalık Windows'ta anca yetiyor ve o kadar RAM harcıyor. Bunu başka işletim sisteminde kullanan var mı gerçekten?
Microsoft Defender uygulaması, Windows ile tümleşik gelen Microsoft Defender Antivirus ile karıştırılmamalı. Diğer işletim sistemlerinde Microsoft Defender'ın herhangi bir antivirüs motoru yok diye biliyorum. Windows'ta da Microsoft Defender uygulaması sadece belirli güvenlik özellikleri için kullanılıyor. Asıl antivirüs olan Microsoft Defender Antivirus ise Windows Security uygulamasından ayarlanıyor.

Bu arada cidden dediğiniz doğru. Windows'ta en fazla RAM ve CPU tüketen güvenlik yazılımı Windows'un kendi Microsoft Defender Antivirus yazılımı olabilir. Ben Kaspersky Premium kullanıyorum ve gerçekten varlığını hissetmiyorum bile. Defender Antivirus ise sık sık varlığını hissettiriyor, kullanıcıya "Ben buradayım" diyor resmen.

Farklı olduklarını bilmiyordum, bilgi için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…