Çözüldü Microsoft Edge arama motoru değişmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Saltok

Çalışkan
Yer
Ankara
Merhaba, birkaç önce Microsoft Edge'i 150 sürümüne güncelledim fakat 150 sürümüne güncellediğimden beri varsayılan arama motorunu değiştiremiyorum. Arama motoru değiştirme sayfasından Microsoft Bing'i seçiyorum, sayfayı yenilediğimde yeniden Yandex oluyor. Arama motorunu değiştirmeyi başarmış olsam da birkaç arama yaptıktan sonra tekrardan Yandex'e geri dönüyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz. Sizde de aynı sorun var mıdır?

Çözüm
Varsayılan arama motorunu değiştirdiğiniz Adres çubuğu ve arama başlığı altındaki arama altyapılarından Yandex'i kaldırmayı deneyin.
Varsayılan arama motorunu değiştirdiğiniz Adres çubuğu ve arama başlığı altındaki arama altyapılarından Yandex'i kaldırmayı deneyin.

Çözüm
Varsayılan arama motorunu değiştirdiğiniz adres çubuğu ve arama başlığı altındaki arama altyapılarından Yandex'i kaldırmayı deneyin.

Dediğinizi yaptım ve şu anlık sayfayı yenilediğimde Microsoft Bing arama motoruna geçti ben biraz Edge'yi kullanayım tekrardan Yandex'e geçerse bu konuya yazarım. Yardımınız için teşekkür ederim.

Dediğinizi yaptım ve şu anlık sayfayı yenilediğimde Microsoft Bing arama motoruna geçti ben biraz Edge'yi kullanayım tekrardan Yandex'e geçerse bu konuya yazarım. Yardımınız için teşekkür ederim.

Rica ederim amme hizmeti her daim şiarımızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…