Microsoft Edge ayarlar sıfırlanmıyor

Oltran

Yetkin
Makaleler
7
Edge'i onardım, fakat düzelmedi. Sayfalar bazen inanılmaz yavaş açılıyor. Ayrıca YouTube videolarını harici sayfalarda oynatırken video pırpırlanıyor ve oynatılmıyor. Ayarları sıfırlayayım dedim o da sıfırlanmıyor, sıfırlaya basıyorum hiçbir şey olmuyor. Format atmıştım daha yeni. Normal sıfırlarsam da bir ton sorun çıkıyor, Windows güvenliği açılmıyor vs vs. Bu sorunlar neden oluyor olabilir? Virüs olacağını sanmıyorum, Kaspersky kullanıyorum ve öyle şüpheli denecek etkileşimlerim olmuyor.

Sistem bilgim
  • Laptop GF65 Thin 10UE
  • Her şey aynı sadece +8 GB RAM eklettim.

Sorun sadece Edge değil gibi. Ne kurdunuz Windows sürümü? 24H2 kurar mısınız?

Denerim birazdan 1 saniye.

Custom ISO kullaniyor musunuz acaba? Veya dobloat işlemi falan uyguladiniz mi kurarken?
Teknik bilgisi fazla olan birisi değilim maalesef o yüzden demek istediğinizi anlamadım. :(

Sorun sadece Edge değil gibi. Ne kurdunuz Windows sürümü? 24H2 kurar mısınız?

Windows'u USB'den kurmuştum. Kendi sitesinden kurulumu indirmiştim USB için.

Edge'i onardım, fakat düzelmedi.
Chrome gibi diğer Chromium tarayıcılarında performans nasıl? Belki sorun Edge'den ziyade Chromium'u kapsıyordur.
Windows güvenliği açılmıyor vs vs
Windows 11'in eski sürümlerinde karşılaşabileceğiniz bir hata, daha önce başıma gelmişti. Recep hocamızın da söylediği gibi yeni bir Windows sürümü kurarsanız sorun çözülebilir.

Chrome gibi diğer Chromium tarayıcılarında performans nasıl? Belki sorun Edge'den ziyade Chromium'u kapsıyordur.
Şu an yeni ISO'yu kuruyorum, elleri sıvadım. Diğer tarayıcıları denemedim. Recep Abi'nin temiz kurulum rehberiyle kuruyorum şu an. Sonucu bildiririm sizlere.

Şu an yeniden kurulum yaptım. Güncellemeleri yapıyorum. Ondan sonra son durumu yeniden söylerim ama bir güncelleme inatla inmiyor, bakalım. Ama şu an güncellenmemiş haliyle Edge'de hala ayarlar sıfırlanmıyor. Sayfalar ne durumda onu zamanla göreceğim çünkü zaman zaman oluyordu bu meret. @6737 @662 @Recep Baltaş

@Recep Baltaş Hala aynı sorunlar devam ediyor abi. Azaldı eyvallah ama hala devam ediyor. El mahkum firefox'a geçtim. Böyle garip şeyler hep başıma geliyor, sanırım çözümü yok..

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt