İnceleme Microsoft Edge: Full Paket Tarayıcı

Hocam o menü Edge'de de var. Bir de en fazla ne eklenebilir ki dediniz, hocam adamlar yapay zekayı entegre etti. Daha ne yapsınlar?

Hocam o menü Edge'de de var. Bir de en fazla ne eklenebilir ki dediniz, hocam adamlar yapay zekayı entegre etti. Daha ne yapsınlar?
Hocam Edge'de de var da, Edge'in tasarımı gözüme çok kötü geliyor. Opera'dan sonra alışamıyorum.

Tasarıma önem veriyor isen Opera yerine Vivaldi kullanman daha iyi olur senin için.

Edge'de Rewards isimli bir özellik var. Arama yapıp haberlere bakınca puan kazanıyorsun.Bununla oyunlarda ödül kazanabiliyorsun.Listeye ekleyebilirdin.
@Nefs İlmi.

Firefox CSS'i bi araştır.

Ben onlara küstüm Xbox Series S'imi hala vermediler.

Bu özelliklere ihtiyaç duymadığım için Chrome kullanıyorum. Sadelik iyidir. Edge açılır açılmaz tonlarca pop-up çıkıyor ve ekranın her yerinde bir buton oluyor.

Bu özelliklere ihtiyaç duymadığım için Chrome kullanıyorum. Sadelik iyidir. Edge açılır açılmaz tonlarca pop-up çıkıyor ve ekranın her yerinde bir buton oluyor.
Sadelik seviyorsanız da Edge sizi mutlu edecektir. Bakın bendeki bütün tarayıcı bundan ibaret;

i9 13900H'lı makinede kasıyordu. 2 kere format sonrasında denedim, yok. Kasıyor bildiğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…