Microsoft Edge sayfalarındaki çerçeve nasıl kaldırılır?

recopops 1

Başarılı
Edge kullanıyorum ekranımın çevresinde temamın rengine uygun bir çerçeve var. Beni rahatsız ediyor, bunu nasıl kaldırabilirim?

Microsoft bu özelliği kaldırdı. Sırf bu yüzden Chrome'a geri dönmek zorunda kaldım maalesef.

Microsoft bu özelliği kaldırdı. Sırf bu yüzden Chrome'a geri dönmek zorunda kaldım maalesef.
Ben de chromedan geçmeye çalışıyorum chrome çok berbat çalışmaya başladı başka bir tarayıcıya da alışamıyorum edge biraz benzer geldi diye ona geçtim onda da böyle bir problem var valla yazık

Bu durumdan bahsediyorsanız ben bu şekilde kullanıyorum.
HDR açık olduğu için şu an parlak çıktı fotoğraflar

Ayarlarda benim tema rengim otomatik olarak seçili ama şuan el ile girilen seçiyorum, en alttaki "başlık çubukları..." ile başlayan seçenek normalde kapalı tutuyorum. Eğer açarsam o ayarı ve el ile girersem tarayıcıda diğer ayarları yapıyorum.

Tarayıcıda elle siyahı seçiyorum ancak çerçevenin ince kenarı mavi kalıyor. Siz sanırım bundan bahsediyorsunuz.

Bunu bilgisayar ayarlarındaki o seçeneği iptal edersem zaten hiç o renk kalmıyor.

Ama bilgisayarınız geri kalan her yerindeki klasör bölmeleri de siyah oluyor. Bunu ben sevdiğim için sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…