elweald Uzman Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 298 Beğeniler 88 Yer İstanbul 7 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar merhaba görselde attığım sorunu yaşıyorum. Mevcut son güncellemeden sonra günde 1-2 kez aynı durumu yaşıyorum.
Arkadaşlar merhaba görselde attığım sorunu yaşıyorum. Mevcut son güncellemeden sonra günde 1-2 kez aynı durumu yaşıyorum.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 7 Haziran 2025 #2 Böyle bir ayarı biliyordum ancak biraz araştırayım dedim emin olmak için: Ayarlar > Gizlilik arama ve hizmetler > Göz atma verilerini temizle > Tarayıcıyı her kapattığınızda temizlenecek öğeleri seçin. Yukarıda yazdığım bölümde herhangibir temizlenecek veri açık mı?
Böyle bir ayarı biliyordum ancak biraz araştırayım dedim emin olmak için: Ayarlar > Gizlilik arama ve hizmetler > Göz atma verilerini temizle > Tarayıcıyı her kapattığınızda temizlenecek öğeleri seçin. Yukarıda yazdığım bölümde herhangibir temizlenecek veri açık mı?
KS KS elweald Uzman Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 298 Beğeniler 88 Yer İstanbul 7 Haziran 2025 #3 Oltran dedi: Böyle bir ayarı biliyordum ancak biraz araştırayım dedim emin olmak için: Ayarlar > Gizlilik arama ve hizmetler > Göz atma verilerini temizle > Tarayıcıyı her kapattığınızda temizlenecek öğeleri seçin. Yukarıda yazdığım bölümde herhangibir temizlenecek veri açık mı? Genişletmek için tıkla... yok hocam kapalı @Oltran, bu son gücellemeden sonra oldu hocam ne olduysa bırakma zamanı geldi gibi Son düzenleme: 7 Haziran 2025
Oltran dedi: Böyle bir ayarı biliyordum ancak biraz araştırayım dedim emin olmak için: Ayarlar > Gizlilik arama ve hizmetler > Göz atma verilerini temizle > Tarayıcıyı her kapattığınızda temizlenecek öğeleri seçin. Yukarıda yazdığım bölümde herhangibir temizlenecek veri açık mı? Genişletmek için tıkla... yok hocam kapalı @Oltran, bu son gücellemeden sonra oldu hocam ne olduysa bırakma zamanı geldi gibi
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 7 Haziran 2025 #4 elweald dedi: yok hocam kapalı @Oltran, bu son gücellemeden sonra oldu hocam ne olduysa bırakma zamanı geldi gibi Genişletmek için tıkla... Bir kez de Edge'yi onarmayı dene derim. Uygulamalar > Edge > Değiştir.
elweald dedi: yok hocam kapalı @Oltran, bu son gücellemeden sonra oldu hocam ne olduysa bırakma zamanı geldi gibi Genişletmek için tıkla... Bir kez de Edge'yi onarmayı dene derim. Uygulamalar > Edge > Değiştir.