XBOX Microsoft Flight Simulator 2020 400TL'ye alınır mı?

Normal versiyonu da yeter, sistemin iyi mi kaldırır mı? Baya optimizasyon özürlü bir oyun.

Normal versiyonu da yeter, sistemin iyi mi kaldırır mı? Bayağı optimizasyon özürlü bir oyun.
Şu an i5 11400F ve 6600 XT var. İleride bunu satıp laptop 5060/5070 alacağım.

Ben Premium Deluxe versiyonunu almıştım. Bayağı memnunum. İ7 13700F, RTX 3060 TI ile oynuyordum.
Premium Deluxe versiyonu bütçemi biraz aşıyor hocam. Standard yeterliyse onu almayı düşünüyorum. İnternette ufak bakındım, 5-10 tane ekstra havalimanı ekliyormuş sanırım Premium Deluxe.

20 ve 24 arasında uçak, havalimanı gibi farklar mevcut.
24 maşallah 2.000 lira olunca o farklar yok oluyor.

Premium Deluxe'da eklenen havalimanlari pek onemli degil. Ucaklar daha onemli. Premium'da eklenen ucaklari seviyorsaniz, Premium Deluxe yukseltmesi iyi olur.

Premium Deluxe Ek Hava Aracı• Boeing 787-10 Dreamliner• Cirrus Aircraft SR22• Pipistrel Virus SW 121• Textron Aviation Cessna Citation Longitude• Zlin Aviation Shock Ultra

Bunun disinda o sistemle rahat oynarsiniz ancak gerek Flight Simulator 2020, gerek de 2024 icin internet hiziniz daha onem arz ediyor. Internetten yuksek kaliteli haritayi stream etme ayari acik oynayacaksaniz (ki oneririm) Microsoft en az stabil 50 Mbps onerse de genelde 10-15 Mbps civari veri cekiyor ucus yaparken. Yine de degisiklik olduysa, guncelleme geldiyse vs. diye belirteyim dedim.

Bu arada belirtmeden gecmeyeyim, internet konusu sizin icin sorun degilse ve oyunun sorunlari ile cebellesmeye biraz daha tamamsaniz MSFS 2024 oneririm acikcasi. 2020'ye kiyasla ozellikle yeni baslayanlar icin bayagi guzel yenilikler var ancak tabii hala maalesef sorunlu bir oyun.

Premium Deluxe'da eklenen havalimanlari pek onemli degil. Ucaklar daha onemli. Premium'da eklenen ucaklari seviyorsaniz, Premium Deluxe yukseltmesi iyi olur.
Premium Deluxe için olan uçaklar arasından 787-10 Dreamliner ilgimi çekti hocam fakat o paket 820TL olarak gözükmekte. Maalesef bütçemi o civarlara çıkaramayacağım gibi. Standard versiyonu gayet yeterli derseniz alayım.
2024 versiyonu almak isterdim fakat 2000TL. İnternet hızı olarakta problemim yok. 1000 Mbps internete sahibim.

Standard versiyonu bayagi bir sure oynamistim. Basit ucaklar surerken bile bayagi keyif veriyordu açıkçası. Bence yeterli, sonradan premium Deluxe'a yukseltirsiniz sanirsam.
Sonradan yükseltebilirim eğer oluyorsa. Standard versiyondaki uçaklara baktım. Gayet yeterli geldi.

İnsanoğlunun doğası gereği şu anlık yeterli gelen ileride gelmezse Premium Deluxe alırım.

Ben 1000TL'ye almıştım. Gayet güzel oyun eğer uçaklara ilginiz varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…