KS KS 1 1050Ti Çalışkan Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 15 Beğeniler 0 5 Haziran 2025 #11 snop02 dedi: Format atınca belli olur. Key girme, yerel hesap kur. Pro ise sonu 3V66T ile biten lisans ile oto etkinleştirmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Bendekinin sonu 3V66T ile bitmiyor. Test amaçlı baştan format atmaya üşeniyorum açıkçası.
snop02 dedi: Format atınca belli olur. Key girme, yerel hesap kur. Pro ise sonu 3V66T ile biten lisans ile oto etkinleştirmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Bendekinin sonu 3V66T ile bitmiyor. Test amaçlı baştan format atmaya üşeniyorum açıkçası.
S snop02 Uzman Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 841 Çözümler 4 Beğeniler 364 Yer Ortadoğu 5 Haziran 2025 #12 1050Ti dedi: Bendekinin sonu 3V66T ile bitmiyor. Test amaçlı baştan format atmaya üşeniyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Yeni format, key girmeden ve yerel ile mi yaptın. Eger boyle yaptıysan: CMD yonetici: baslat/calıstır slmgr.vbs -dli enter. Gelen ekran at bakalım.
1050Ti dedi: Bendekinin sonu 3V66T ile bitmiyor. Test amaçlı baştan format atmaya üşeniyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Yeni format, key girmeden ve yerel ile mi yaptın. Eger boyle yaptıysan: CMD yonetici: baslat/calıstır slmgr.vbs -dli enter. Gelen ekran at bakalım.