ryz Uzman Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 546 Çözümler 7 Beğeniler 186 21 Mayıs 2026 #1 Hesabıma biri kod yollamış ama bu ben değilim, nasıl önlem alabilirim? Ayrıca hesabım telefondan iki aşamalı doğrulama istiyor. Endişelenmeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2026
Hesabıma biri kod yollamış ama bu ben değilim, nasıl önlem alabilirim? Ayrıca hesabım telefondan iki aşamalı doğrulama istiyor. Endişelenmeli miyim?
MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 663 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 488 Yer Türkiye 21 Mayıs 2026 #2 İki aşamalı doğrulamayı etkinleştir. Bitwarden gibi şifre yöneticilerinden birini kullanarak hesabına tahmin edilmesi zor bir şifre oluştur.
İki aşamalı doğrulamayı etkinleştir. Bitwarden gibi şifre yöneticilerinden birini kullanarak hesabına tahmin edilmesi zor bir şifre oluştur.
KS KS ryz Uzman Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 546 Çözümler 7 Beğeniler 186 21 Mayıs 2026 #3 MNakruf dedi: İki aşamalı doğrulamayı etkinleştir. Bitwarden gibi şifre yöneticilerinden birini kullanarak hesabına tahmin edilmesi zor bir şifre oluştur. Genişletmek için tıkla... Şifresiz giriş açık hocam zaten. Şifrem de öyle kolay bir şey değil baya uzun bir şifre içinde bir sürü farklı sembol var.
MNakruf dedi: İki aşamalı doğrulamayı etkinleştir. Bitwarden gibi şifre yöneticilerinden birini kullanarak hesabına tahmin edilmesi zor bir şifre oluştur. Genişletmek için tıkla... Şifresiz giriş açık hocam zaten. Şifrem de öyle kolay bir şey değil baya uzun bir şifre içinde bir sürü farklı sembol var.
MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 663 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 488 Yer Türkiye 21 Mayıs 2026 #4 ryz dedi: Şifresiz giriş açık hocam zaten. Şifrem de öyle kolay bir şey değil baya uzun bir şifre içinde bir sürü farklı sembol var. Genişletmek için tıkla... Anladım. Hocam peki Microsoft hesabınızın ayarlarından oturum açma etkinliğini kontrol ettiniz mi?
ryz dedi: Şifresiz giriş açık hocam zaten. Şifrem de öyle kolay bir şey değil baya uzun bir şifre içinde bir sürü farklı sembol var. Genişletmek için tıkla... Anladım. Hocam peki Microsoft hesabınızın ayarlarından oturum açma etkinliğini kontrol ettiniz mi?
KS KS ryz Uzman Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 546 Çözümler 7 Beğeniler 186 21 Mayıs 2026 #5 MNakruf dedi: Anladım. Hocam peki Microsoft hesabınızın ayarlarından oturum açma etkinliğini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey gözükmüyor.
MNakruf dedi: Anladım. Hocam peki Microsoft hesabınızın ayarlarından oturum açma etkinliğini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey gözükmüyor.
MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 663 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 488 Yer Türkiye 21 Mayıs 2026 #6 O zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yine aynı durumu yaşarsan şifre değiştirirsin hocam.
theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.207 Çözümler 4 Beğeniler 445 Yer Fox River Hapishanesi 21 Mayıs 2026 #7 ryz dedi: Hesabıma biri kod yollamış ama bu ben değilim, nasıl önlem alabilirim? Ayrıca hesabım telefondan iki aşamalı doğrulama istiyor. Endişelenmeli miyim? Eki Görüntüle 250981 Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz hocam o kod olmadan giriş yapamazlar. Benim Steam hesabıma da hindistanlı pakistanlılar falan giriş isteği atıyor sorun yok yani.
ryz dedi: Hesabıma biri kod yollamış ama bu ben değilim, nasıl önlem alabilirim? Ayrıca hesabım telefondan iki aşamalı doğrulama istiyor. Endişelenmeli miyim? Eki Görüntüle 250981 Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz hocam o kod olmadan giriş yapamazlar. Benim Steam hesabıma da hindistanlı pakistanlılar falan giriş isteği atıyor sorun yok yani.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.785 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.424 21 Mayıs 2026 #8 ryz dedi: Hesabıma biri kod yollamış ama bu ben değilim, nasıl önlem alabilirim? Ayrıca hesabım telefondan iki aşamalı doğrulama istiyor. Endişelenmeli miyim? Eki Görüntüle 250981 Genişletmek için tıkla... E-postanın doğru olduğuna emin misiniz? Bu aralar e-postalar fazla inandırıcı olmaya başladı. Oturum açma etkinliğinde yoksa sahte olma olasılığı çok yüksek.
ryz dedi: Hesabıma biri kod yollamış ama bu ben değilim, nasıl önlem alabilirim? Ayrıca hesabım telefondan iki aşamalı doğrulama istiyor. Endişelenmeli miyim? Eki Görüntüle 250981 Genişletmek için tıkla... E-postanın doğru olduğuna emin misiniz? Bu aralar e-postalar fazla inandırıcı olmaya başladı. Oturum açma etkinliğinde yoksa sahte olma olasılığı çok yüksek.
termalmacun Başarılı Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 1.174 Çözümler 7 Beğeniler 702 21 Mayıs 2026 #9 Şu kısma tıklayıp ekran görüntüsü atar mısınız? @NightWist hocamın dediği gibi olabilir.