Microsoft hesabına erişilmemesi için hangi önlemler alınmalı?

ryz

Uzman
Hesabıma biri kod yollamış ama bu ben değilim, nasıl önlem alabilirim? Ayrıca hesabım telefondan iki aşamalı doğrulama istiyor. Endişelenmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki aşamalı doğrulamayı etkinleştir. Bitwarden gibi şifre yöneticilerinden birini kullanarak hesabına tahmin edilmesi zor bir şifre oluştur.

İki aşamalı doğrulamayı etkinleştir. Bitwarden gibi şifre yöneticilerinden birini kullanarak hesabına tahmin edilmesi zor bir şifre oluştur.
Şifresiz giriş açık hocam zaten. Şifrem de öyle kolay bir şey değil baya uzun bir şifre içinde bir sürü farklı sembol var.

Şifresiz giriş açık hocam zaten. Şifrem de öyle kolay bir şey değil baya uzun bir şifre içinde bir sürü farklı sembol var.
Anladım. Hocam peki Microsoft hesabınızın ayarlarından oturum açma etkinliğini kontrol ettiniz mi?

O zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yine aynı durumu yaşarsan şifre değiştirirsin hocam.

İfadeler: ryz
Hesabıma biri kod yollamış ama bu ben değilim, nasıl önlem alabilirim? Ayrıca hesabım telefondan iki aşamalı doğrulama istiyor. Endişelenmeli miyim?

Eki Görüntüle 250981
Bir şey olmaz hocam o kod olmadan giriş yapamazlar. Benim Steam hesabıma da hindistanlı pakistanlılar falan giriş isteği atıyor sorun yok yani.

İfadeler: ryz

Eki Görüntüle 250981
E-postanın doğru olduğuna emin misiniz? Bu aralar e-postalar fazla inandırıcı olmaya başladı. Oturum açma etkinliğinde yoksa sahte olma olasılığı çok yüksek.

Şu kısma tıklayıp ekran görüntüsü atar mısınız? @NightWist hocamın dediği gibi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…