Detaylar
Kim cevapladı?ryz
Uzman
Şifresiz giriş açık hocam zaten. Şifrem de öyle kolay bir şey değil baya uzun bir şifre içinde bir sürü farklı sembol var.İki aşamalı doğrulamayı etkinleştir. Bitwarden gibi şifre yöneticilerinden birini kullanarak hesabına tahmin edilmesi zor bir şifre oluştur.
Anladım. Hocam peki Microsoft hesabınızın ayarlarından oturum açma etkinliğini kontrol ettiniz mi?Şifresiz giriş açık hocam zaten. Şifrem de öyle kolay bir şey değil baya uzun bir şifre içinde bir sürü farklı sembol var.
ryz
Uzman
Bir şey gözükmüyor.Anladım. Hocam peki Microsoft hesabınızın ayarlarından oturum açma etkinliğini kontrol ettiniz mi?
theodore bagwell
Başarılı
Bir şey olmaz hocam o kod olmadan giriş yapamazlar. Benim Steam hesabıma da hindistanlı pakistanlılar falan giriş isteği atıyor sorun yok yani.Hesabıma biri kod yollamış ama bu ben değilim, nasıl önlem alabilirim? Ayrıca hesabım telefondan iki aşamalı doğrulama istiyor. Endişelenmeli miyim?
Eki Görüntüle 250981
- Makaleler
- 10
E-postanın doğru olduğuna emin misiniz? Bu aralar e-postalar fazla inandırıcı olmaya başladı. Oturum açma etkinliğinde yoksa sahte olma olasılığı çok yüksek.Hesabıma biri kod yollamış ama bu ben değilim, nasıl önlem alabilirim? Ayrıca hesabım telefondan iki aşamalı doğrulama istiyor. Endişelenmeli miyim?
Eki Görüntüle 250981
termalmacun
Başarılı
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347