Microsoft, Microsoft Edge'de Jüpiter Projesi için dikey sekmeler üzerinde çalışıyor!

Makaleler
1
Microsoft Edge, Windows 11 arayüzüne daha da uymaya yönelik arayüz yenilenmelerini hedefleyen yayın öncesi değişikliklere sahiptir.

Microsoft Edge'nin Canary kanalında yayınlanan en yeni derlemeleri, Jüpiter Projesi kod adlı hafif bir tasarım yenilemesinin bir parçası olarak, dikey sekmelerde bir arayüz yenilemesine sahiptir.

Windows Latest'e göre yenilenen dikey sekmeler; yeni tasarımda; dikey sekmeler çubuğu, çalışma alanları simgesinin altında görünmek yerine tüm ekranı kaplar ve tarayıcı penceresinden ayrıdır. Bunun bir parçası olarak, profil simgesi artık sağ tarafta, uzantıların ve diğer simgelerin yanında görünür. Fareyle üzerine gelme eylemi hala aynıdır, ancak çubuktaki iç öğeler artık farklıdır.

Bu değişiklik, varsayılan olarak mevcut değildir ve Microsoft Edge'nin Canary derlemesinde edge://flags sayfasının altında yer alan #edge-project-jüpiter bayrağını etkinleştiren kullanıcılarda mevcuttur.

1744653402712.webp

Daha fazlası için:

Ya benlik mi durum bilmiyorum ama, dikey sekmeleri hiçbir zaman sevmedim ve kullanmadım. Format sonrası vb de geldiği gibi de kapatırım.

Geri
Yukarı Alt