Microsoft .NET Framework hatası almanın sebebi nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yusufumm07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 168
  • Etiketler Etiketler
    microsoft

yusufumm07

Üstün
arkadaşlar Bu hatayı alıyorum, çözümü nedir?

@Recep Baltaş hocam bu hatayı nasıl düzeltirim.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 118693arkadaşlar Bu hatayı alıyorum, çözümü nedir?

@Recep Baltaş hocam bu hatayı nasıl düzeltirim.
Microsoft .NET Framework hatasını çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Güncellemeleri Kontrol Edin:
- Windows Update'i açın ve tüm güncellemeleri yükleyin. Bu, .NET Framework ile ilgili olabilecek hataları düzeltebilir.

2. .NET Framework'u Yeniden Yükleyin:
- Denetim Masası’ndan Programlar > Programlar ve Özellikler bölümüne gidin.
- Microsoft .NET Framework'u bulun ve kaldırın.
- Ardından, resmi Microsoft web sitesinden en son sürümü indirin ve yükleyin.

3. Uygulama Güncellemeleri:
- Hata aldığınız uygulamanın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Geliştiricinin web sitesinden veya mağazadan güncellemeleri kontrol edin.

4. Desteklenen Sürümleri Kullanın:
- Uygulamanın gerektirdiği .NET Framework sürümünün sisteminizde yüklü olduğundan emin olun.

5. Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Kontrolleri:
- Antivirüs veya güvenlik duvarınızın uygulamanın çalışmasına engel olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse geçici olarak devre dışı bırakın.

6. Sistem Dosyası Denetleyicisi:
- Komut İstemi’ni yönetici olarak açın ve sfc /scannow komutunu çalıştırın. Bu işlem, bozuk sistem dosyalarını tarayıp onarmaya çalışacaktır.

7. Geliştiriciyle İletişime Geçin:
- Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmüyorsa, hatayı aldığınız uygulamanın destek ekibiyle iletişime geçin.

Bu adımları izleyerek sorununuzu çözmeyi deneyin.

Sanıyorum steelseriesgg klavye uygulamasından format bile attım yeniden boş pc ye scannow yaptığım zaman bile kaynak dosyaları bozuk diye hata veriyor şaşırdım kaldım

İfadeler: 29
Ayrintilar kisminda yazanlari atin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…