Microsoft Office’in Tamamen Ücretsiz Versiyonu Yayınlandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 169
Makaleler
5

Microsoft, masaüstü Office uygulamalarının ücretsiz ve reklam içeren bir versiyonunu sessiz sedasız kullanıma sundu. Bu hamle, Office uygulamalarını ücretsiz kullanmak isteyen kullanıcılar için önemli bir fırsat sunuyor. Ancak bu versiyonun, ücretli Office uygulamalarına göre çeşitli kısıtlamaları da bulunuyor. Microsoft Office’in yeni ve ücretsiz versiyonu; Word, Excel ve PowerPoint uygulamalarını kullanmanızı sağlıyor. Daha önce lisansınız sona…

Devamını Oku: Microsoft Office’in Tamamen Ücretsiz Versiyonu Yayınlandı
Kaynak: Techolay

Ya kısıtlı ve reklamlı ofis uygulaması mı olur abi kafayı yemiş bu Microsoft gerçekten. Yıl olmuş 2025 hala ofis uygulamalarını (üstelik de kendi uygulamaları) parayla satmaya çalışıyorlar. Gerçekten skandal bir durum. Ücretsiz ve reklamlı sürümünde de yerel diske kaydetmene bile izin vermiyor dosyayı. İnanılmaz gerçekten, inanılmaz. Kafayı yedirtirler insana.

LibreOffice kullanıyorum. Sıkıntım yok.

Allah razı olsun. Özellikle Word'ü çok detaylı bilmeyen ve kullanmayan biri olarak ücretsiz sürümde olmayan özellikleri bile kullandığım düşünülürse kesinlikle kullanıcı düşünmez bir hamle diyebilirim.

On beş saniyelik oynatı reklamlarının ne kadar zamanda bir çıkacağı net değil ve eminim ki bunu zamanla arttıracaklardır. Tıpkı Google'ın Youtube'da yaptığı gibi. Nadir çıkıyorsa bile sinir bozucu olur. Bu sürümü hiç çıkarmasalar da olur muş.

Şu an 20 liraya aldığım Office 2021'i kullansam da bir dahakine belki ilk göz ağrım Office 2010'a dönerim. Bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…