U Uğur.y Çalışkan Katılım 1 Ekim 2025 Mesajlar 45 Beğeniler 10 10 Kasım 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Bir şey soracağım, fikrinizi almak istiyorum. Microsoft hesabını kullanıyorum. Hesabımın cihazlar kısmı ne oluyor tam olarak? Ne işe yarıyor?
Merhaba arkadaşlar, Bir şey soracağım, fikrinizi almak istiyorum. Microsoft hesabını kullanıyorum. Hesabımın cihazlar kısmı ne oluyor tam olarak? Ne işe yarıyor?
yusufir Yetkin Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Beğeniler 190 10 Kasım 2025 #2 Giriş yaptığın cihazları o sekmeden görebilirsin. Eğer şüphelendiğin ya da kullanmadığın bir cihaz varsa, o cihazları kaldırabilirsin.
Giriş yaptığın cihazları o sekmeden görebilirsin. Eğer şüphelendiğin ya da kullanmadığın bir cihaz varsa, o cihazları kaldırabilirsin.
KS KS U Uğur.y Çalışkan Katılım 1 Ekim 2025 Mesajlar 45 Beğeniler 10 10 Kasım 2025 #3 yusufir dedi: Giriş yaptığın cihazları o sekmeden görebilirsin. Eğer şüphelendiğin ya da kullanmadığın bir cihaz varsa, o cihazları kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim hocam bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum
yusufir dedi: Giriş yaptığın cihazları o sekmeden görebilirsin. Eğer şüphelendiğin ya da kullanmadığın bir cihaz varsa, o cihazları kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim hocam bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum