Microsoft PC Manager Yazılımı Nasıldır?

Ben

Yetkin
Gerekli bir yazılım mı bilmiyorum fakat yararlı bir yazılıma benziyor. (Microsoft'un kendi uygulaması)

Faydaları:
Windows bilgisayarların performansını artırıyor, güvenliği sağlıyor ve kolay kullanıma sahip. Gereksiz dosyaları temizliyor vb.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben anlamadım, durduk yere alanım azalıyor azalmış alanı PC Manager geri temizliyor. E eskiden böyle bir şey yoktu şu an kafadan 10 GB alan yiyor günde, sonra temizle diyorum temizliyor.

İfadeler: Ben
Düşük sistemler için fonksiyonel bir yazılım. Ofis laptopum için kullanıyorum. Optimize et dediğim zaman ramde bayağı bir yer açıyor, işlemci kullanımını da biraz düşürüyor. Yüksek sistemler için fazla bir işlevsellik sunmaz.

Bir hatası var hata mıdır bilemem ama en son ocak 2024 de indirdiğimde (tam sürüm) RAM'i temizle bastıktan sonra arkada açık bıraktığımda 1 GB RAM yiyordu.

Bu uygulamanin bellek temizleme islevi yerine MemReduct, atik dosya temizleme islevi yerine Bleachbit, antivirus islevi yerine de normal ayar yapilmis Defender kullanmak ya da direkt akilli bir kullanici olmak daha mantikli. Hic olmazsa kapali kutu gibi bir isletim sisteminde ozgur yazilim kullanmis olursunuz.

Türkçe dil seçeneği yok ayrıca bunun Windows üstünden sunulan bir özellik olarak sunulması gerekirdi. Çok gerekli olduğunu düşünmüyorum yine de kullanan kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…