3 3996 Başarılı Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.269 Çözümler 2 Beğeniler 574 4 Nisan 2025 #1 Daha birkaç gün önce gördüm ancak şimdi yok. Kaldırıldı mı acaba?
Çözüm 3 3 3996 9 Nisan 2025 sirius dedi: Geçtiğimiz ay içinde kaldırıldı yanlış hatırlamıyorsam. Geleceği ne olur bilmiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Tekrar Geldi hocam bu arada teşekkürler tahmininiz doğru çıktı.
sirius dedi: Geçtiğimiz ay içinde kaldırıldı yanlış hatırlamıyorsam. Geleceği ne olur bilmiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Tekrar Geldi hocam bu arada teşekkürler tahmininiz doğru çıktı.
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.558 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.120 4 Nisan 2025 #2 Mağazaya güncelleme geldi. Bazı şeyler kaldırıldı, bazılarının fiyatları güncellendi. Artı 0 Eksi
KS KS 3 3996 Başarılı Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.269 Çözümler 2 Beğeniler 574 4 Nisan 2025 #3 sirius dedi: Mağazaya güncelleme geldi. Bazı şeyler kaldırıldı, bazılarının fiyatları güncellendi. Genişletmek için tıkla... Yani kaldırıldı mı? Yoksa yakın bir zaman sonra değişiklik ile tekrar mı eklenecek Microsoft Rewards'a? Artı 0 Eksi
sirius dedi: Mağazaya güncelleme geldi. Bazı şeyler kaldırıldı, bazılarının fiyatları güncellendi. Genişletmek için tıkla... Yani kaldırıldı mı? Yoksa yakın bir zaman sonra değişiklik ile tekrar mı eklenecek Microsoft Rewards'a?
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.558 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.120 4 Nisan 2025 #4 3996 dedi: Yani kaldırıldı mı? Yoksa yakın bir zaman sonra değişiklik ile tekrar mı eklenecek Microsoft Rewards'a? Genişletmek için tıkla... Geçtiğimiz ay içinde kaldırıldı yanlış hatırlamıyorsam. Geleceği ne olur bilmiyorum maalesef. Artı 0 Eksi
3996 dedi: Yani kaldırıldı mı? Yoksa yakın bir zaman sonra değişiklik ile tekrar mı eklenecek Microsoft Rewards'a? Genişletmek için tıkla... Geçtiğimiz ay içinde kaldırıldı yanlış hatırlamıyorsam. Geleceği ne olur bilmiyorum maalesef.
KS KS 3 3996 Başarılı Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.269 Çözümler 2 Beğeniler 574 9 Nisan 2025 #5 sirius dedi: Geçtiğimiz ay içinde kaldırıldı yanlış hatırlamıyorsam. Geleceği ne olur bilmiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Tekrar Geldi hocam bu arada teşekkürler tahmininiz doğru çıktı. Artı 0 Eksi Çözüm
sirius dedi: Geçtiğimiz ay içinde kaldırıldı yanlış hatırlamıyorsam. Geleceği ne olur bilmiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Tekrar Geldi hocam bu arada teşekkürler tahmininiz doğru çıktı.