Detaylar
Kim cevapladı?Oxygen123 Office 97
Becerikli
Aynısını bende yaşadım hocam. Bilgisayara Windows 10 LTSC kurmuştum Store'u sonradan yükleyince sizin gibi tam ekranda donuyordu hatta kapanmıyordu pencere modunda üst kısım mavi oluyordu. Sonradan düz Windows 10 Pro kurdum yeniden şu an sorun yok. Sizde de LTSC varsa genel bir sorun olabilir.
Darth AMD
Başarılı
LTSC kurmadım hocam.Aynısını bende yaşadım hocam. Bilgisayara Windows 10 LTSC kurmuştum Store'u sonradan yükleyince sizin gibi tam ekranda donuyordu hatta kapanmıyordu pencere modunda üst kısım mavi oluyordu. Sonradan düz Windows 10 Pro kurdum yeniden şu an sorun yok. Sizde de LTSC varsa genel bir sorun olabilir.
Darth AMD
Başarılı
Oxygen123 Office 97
Becerikli
Hocam bilemiyorum ama CMD'yi yönetici olarak açıp "wsreset" veya "wsreset -i" komutlarını yazıp yeniden yükleyebilir ve Store'u sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
Darth AMD
Başarılı
Onları bayağı kez yaptım. Hatta Ecmenu ile sahipliği alıp Microsoft Store'u silip ardından çalışan bir bilgisayardan örnek aldım. Sonuç aynı, problem bizden kaynaklı değil.Hocam bilemiyorum ama CMD'yi yönetici olarak açıp "wsreset" veya "wsreset -i" komutlarını yazıp yeniden yükleyebilir ve Store'u sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
erdii12344
Becerikli
Hocam merhaba sırf bu konuya cevap verebilmek için hesap açtım öncelikle seninle aynı sorunu 2 gündür yaşıyorum bir süre önce normal Windows 10 kullanıyordum Pro Windows 11 geçmem lazımdı geçtim Windows 10 kullanırken Store sorunu var mıydı hatırlamıyorum Windows 11 geçtim oyunlarda FPS aşırı düşmüştü ama oynuyordum Windows 11 etkinleştirmek için Trendyol'dan key aldım etkinleştirdim sonra bu böyle olmaz dedim Windows 10 Pro geri geçtim mağaza bende de aynı sorundu araştırdım bulamadım acaba keyden mi kaynaklı diye düşündüm Windows 10 Home geçtim gene etkindi Windows 11 Home geçtim gene etkindi şu an Windows 10 homedeyim hala etkin mağaza tam ekranda donuyor bozuluyor PC yeniden başlatmam gerekiyor bunun tek çözümü Windows 11 bende Windows 11'de böyle bir şey olmuyor ama geçmekde istemiyorum sadece bunun aldığım Windows keyiyle bir alakası var mı öğrenemedim siz biraz öğrendiyseniz bilginiz var mı ve benim düşüncem ben Windows 10 Home'de kalacağım Store'den gerekli şeylerimi indirdim güncelledim tam ekran olmadan ihtiyacım olduğu zaman kullanacağım.
Oxygen123 Office 97
Becerikli
Yaptığım bir araştırmanın ardından genel sorun olduğunu öğrendim. Windows 10 cihazlarda son Microsoft Store güncellemesi hatalı çalışıyor. Ancak Windows 11'de sorun yokmuş.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-