Detaylar
Kim cevapladı?Arif23
Uzman
Hocam, bence en sağlıklısı kendi ISO'nuzu oluşturmanız olur.
Hem istediğiniz servisleri kendiniz seçip kaldırabilirsiniz, hem de Microsoft Store ve Xbox gibi özellikleri sorunsuz şekilde çalışır hâlde bırakabilirsiniz.
Hem istediğiniz servisleri kendiniz seçip kaldırabilirsiniz, hem de Microsoft Store ve Xbox gibi özellikleri sorunsuz şekilde çalışır hâlde bırakabilirsiniz.
- Makaleler
- 17
Windows 10 LTSC 2021 yükleyip sonradan MS Store ve Xbox'u kendin kurabilirsin.
Kendiniz NTLite'den yapın bence.Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi Microsoft Store ve Xbox sorunsuz kullanılabilen bir Custom ISO arıyorum. Windows 11 pek sevmiyorum, bildiğiniz Windows 10 varsa önerilerinizi bekliyorum.
Yada LSTC kurup sonradan yükleyebilirsiniz.
Windows 10 LTSC 2021 yükleyip sonradan MS Store ve Xbox'u kendin kurabilirsin.
Kendim uğraşmak istemiyorum hocam NTLite ile, zamanında uğraşıyordum da sürekli bir şeyler hata veriyordu başımı ağrıtıyordu. Bu yüzden hazır modlu windowslardan devam etmek istiyorum. Öneriniz var mıdır?Kendiniz NTLite'den yapın bence.
Yada LSTC kurup sonradan yükleyebilirsiniz.
- Makaleler
- 17
Benim dediğim yöntem için bir programa gerek yok, bildiğin LTSC kurup sonradan kendin Xbox ve MS Store kuracaksın o kadar. Kendim de bu şekilde kullanıyorum.
Benim dediğim yöntem için bir programa gerek yok, bildiğin LTSC kurup sonradan kendin Xbox ve MS Store kuracaksın o kadar. Kendim de bu şekilde kullanıyorum.
Hocam sağ olun fakat Windows'u kurduğum gibi kullanan birisi değilim. Servislerin çoğunu falan kapatıyorum, kullandığım bazı Regedit dosyaları falan var. Artık format attıktan sonra uğraşmaktan sıkıldım, bu yüzden hazır modlu bir Windows istiyorum. Ama öneriniz için sağ olun.
Yeni konular
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-