2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 25 Eylül 2025 #1 Biliyorsunuz bugün hatalı fiyatlandırma ile 22, 5 TL oldu. Arkadaşa hediye edecektim ama hediye et tuşu gözükmüyor.
Biliyorsunuz bugün hatalı fiyatlandırma ile 22, 5 TL oldu. Arkadaşa hediye edecektim ama hediye et tuşu gözükmüyor.
Çözüm 1 1 18320 25 Eylül 2025 Suistimal edildiğinden ötürü Xbox maalesef Arjantin ve Türkiye ülkelerindeki kişilerin oyun hediye etmesini yasakladı. Hediye edemezsiniz yani.
Suistimal edildiğinden ötürü Xbox maalesef Arjantin ve Türkiye ülkelerindeki kişilerin oyun hediye etmesini yasakladı. Hediye edemezsiniz yani.
1 18320 Uzman Katılım 1 Mart 2025 Mesajlar 195 Çözümler 2 Beğeniler 169 25 Eylül 2025 #2 Suistimal edildiğinden ötürü Xbox maalesef Arjantin ve Türkiye ülkelerindeki kişilerin oyun hediye etmesini yasakladı. Hediye edemezsiniz yani. Artı 1 Eksi Çözüm
Suistimal edildiğinden ötürü Xbox maalesef Arjantin ve Türkiye ülkelerindeki kişilerin oyun hediye etmesini yasakladı. Hediye edemezsiniz yani.
D Deelex64 Başarılı Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 78 Çözümler 2 Beğeniler 34 25 Eylül 2025 #3 18320 dedi: Suistimal edildiğinden ötürü Xbox maalesef Arjantin ve Türkiye ülkelerindeki kişilerin oyun hediye etmesini yasakladı. Hediye edemezsiniz yani. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç gerçekten. Xbox, Hollow Knight: Silksong oyununun fiyatına hemen müdahale edemez miydi? Yoksa onun belli bir süresi&limiti mi mevcut? Artı 0 Eksi
18320 dedi: Suistimal edildiğinden ötürü Xbox maalesef Arjantin ve Türkiye ülkelerindeki kişilerin oyun hediye etmesini yasakladı. Hediye edemezsiniz yani. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç gerçekten. Xbox, Hollow Knight: Silksong oyununun fiyatına hemen müdahale edemez miydi? Yoksa onun belli bir süresi&limiti mi mevcut?
KS KS 2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 25 Eylül 2025 #4 Deelex64 dedi: Çok ilginç gerçekten. Xbox, hollow Knight: Silksong oyununun fiyatına hemen müdahale edemez miydi? Yoksa onun belli bir süresi&limiti mi mevcut? Genişletmek için tıkla... Bence planlı bir şey kendime aldım ama arkadaşıma hediye edemiyorum. Artı 0 Eksi
Deelex64 dedi: Çok ilginç gerçekten. Xbox, hollow Knight: Silksong oyununun fiyatına hemen müdahale edemez miydi? Yoksa onun belli bir süresi&limiti mi mevcut? Genişletmek için tıkla... Bence planlı bir şey kendime aldım ama arkadaşıma hediye edemiyorum.